novinky 

Chuťovky z New York Comic Con 2017

Po letnom San Diegskom Comic Cone nejeden nadšenec streamingových služieb si sľuboval podobný balík chuťoviek aj na októbrovom New York Comic Cone.

Prišla však do toho tragická udalosť v Las Vegas a bombastické akčné novinky dostali na čas červenú. Dotklo sa to aj plánovanej predstavovačke najnovšej Marvelovky Punisher, ktorú okrem New Yorku stiahol Netflix aj z rovnakej akcie v Paríži. Zostáva nám len dúfať, že tento kúsok do Defenderskej skladačky neskončí v šuflíku. Od Netflixu (aj keď de facto od BBC) sme sa tak dočkali jedinej zaujímavejšej novinky – ohlásenej druhej série Holistickej detektívnej kancelárie Dirka Gentlyho.

O niečo menšie sklamanie vyvolal Amazon. Áno, dočkali sme sa ochutnávok z novej série Man in the High Castle a The Tick ako aj úplných noviniek Jack Ryan a Philip K. Dick´s Electic Dreams, ale vo všetkých prípadoch len s odkazom na neurčitý termín v budúcom roku. Amazon tak ukazuje, že rok 2018 to bude chcieť vo veľkom roztočiť.

O niečo optimistickejšiu ponuku predstavili Hulu. Novú Marvelovku Runaways, kingovku Castle Rock v produkcii J.J.Abramsa a sci-fi Future Man. Úprimne, najzaujímavejšie vyzerá Castle Rock, ktorý by mohol byť odpoveďou tejto spoločnosti na netflixový Stranger Things. Dúfajme, že podobne ako Handmaid´s Tale alebo Dimension 404 sa dostane aj k nám cez HBO GO.

Z ďalších noviniek, ktoré zatiaľ nie sú spojené so žiadnou streamingovou službou a boli uvedené na New York Comic Cone určite ešte potešil trailer na  novú sezónu Aktov X a samozrejme Justice League.

Komentujte cez Facebook

Related posts