novinky 

Netflix bude mať futbalový seriál

Hoci sa športu doteraz bránil, Netflix ohlásil výrobu prvého dokumentárneho seriálu zo športového prostredia. Spoločnosť dnes ohlásila, že ide do svetového športu číslo jeden – futbalu.

Kým Amazon uviedol už druhú sériu seriálu z prostredia amerického futbalu, Netflix stavil na ten pravý futbal alebo ak chcú bratia Česi, kopanú. OK, tak dobre, bude to taliansky futbal. Globálny kráľ streamingových služieb ohlásil, že bude nakrúti seriál postavený na štyroch hodinových dieloch s FC Juventus Turín. Novinka so „starou dámou“ bude mať premiéru podľa vyhlásenia spoločnosti začiatkom budúceho roka. Bianconeri sľubujú odhalenie svojho zákulisia, ktoré zatiaľ nikto tak podrobne nevidel.

Tešiť sa teda môžeme na nestarnúceho Gigiho Buffona ale aj argentínske útočné duo Higuain-Dybala, Poliaka Szczesneho, Chorváta Mandžukiča či nemeckú dvojičku Khediru a Howedesa.

Dokumentárny seriál s víťazom posledných šiestich ročníkov Serie A je súčasťou rozbehnutých aktivít Netflixu v Taliansku. Len pred pár dňami mal premiéru drsný seriál Suburra z prostredia mafie, politiky a cirkvi.

Foto: Facebook Juventus F.C.

Komentujte cez Facebook

Related posts