novinky 

Chuťovky z tretieho dňa SDCC 2017

Sobota bola na Comic-Cone doslova sviatočná. Najväčšími vecami, ktorých sme sa dočkali, boli Justice League (ktorí vyzerajú zatiaľ najoptimistejšie zo sveta DC Comics od kedy sme tu mali Nolanovu batmanovskú trilógiu) a z nášho pohľadu veľký návrat Stevea Stielberga do sveta fantastiky s jeho Ready Player One. Verme, že sa to nepo…kazí. Veľa silných chuťoviek sme sa dočkali aj vo svete streamingových služieb.

Absolútnou bombou je prvý trailer na druhú sezónu Stranger Things. Toto nepotrebuje komentár. Len nech to tu už konečne je.

HBO predstavilo prvý trailer na druhú sériu Westworldu. Veľmi, veľmi sľubné, len čakať budeme musieť až do budúceho roka.

Televízia CW uviedla ochutnávky nových sérií DC komixoviek, ktoré už dnes sú čiastočne dostupné na Netflixe v Čechách a na Slovensku – Arrow, Supergirl, Flash a Legends of Tommorow.

Dočkali sme sa aj nového traileru na Star Trek: Discovery. Na jeseň ho paralelne s americkými televíznymi divákmi uvidí celý svet na Netflixe.

Comic-Con má pred sebou posledný deň. Spolu s fanúšikmi čakáme ešte na nových Avengers (ľudia na mieste ho už videli, akurát kvalitné video zatiaľ nie je online) a snáď aj nový trailer na Star Wars. Na tomto mieste si v pondelok môžete pozrieť, čím sa najväčší festival fantastiky na svete zakončil.

Sumár prvého dňa SDCC 2017

Sumár prvého dňa SDCC 2017

 

Komentujte cez Facebook

Related posts

One Thought to “Chuťovky z tretieho dňa SDCC 2017”

  1. […] letnom San Diegskom Comic Cone nejeden nadšenec streamingových služieb si sľuboval podobný balík chuťoviek aj na […]

Leave a Comment