novinky 

SLUŽBA MAX JE SPUSTENÁ!

Spoločnosť Warner Bros. Discovery dnes oznámila, že jej rozšírená streamovacia služba Max je oficiálne dostupná v 20 krajinách v Škandinávii, na Pyrenejskom polostrove a v strednej a východnej Európe. Nový obsah budú môcť pozerať obyvatelia Andorry, Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Českej republiky, Čiernej Hory, Dánska, Fínska, Chorvátska, Kosova, Maďarska, Moldavska, Monaka, Severného Macedónska, Nórska, Portugalska, Rumunska, Srbska, Slovenska, Slovinska, Španielska a Švédska. Max prináša predplatiteľom dvojnásobné množstvo obsahu, aké bolo predtým k dispozícii na HBO Max.
O kvalitnú zábavu sa už od dnešného dňa postarajú filmové tituly od Warner Bros, ako napríklad Duna: Časť druhá, Barbie, Wonka, Joker a Harry Potter. Medzi prémiové seriály patria HBO Originals The Last of Us, Biely lotos, Eufória, Temný prípad: Nočná Krajina a Sympatizant. Druhá séria seriálu Rod draka bude mať v Európe premiéru 17. júna. Chýbať nebudú ani populárne seriály Priatelia od Warner Bros. Television či 90 Day Fiancé, Cake Boss, Gold Rush a Nahí a vydesení z produkcie Discovery. Max kombinuje neprehliadnuteľné tituly z HBO Max, pútavú zábavu z reálneho života od Discovery spolu s prvotriednymi športovými prenosmi od Eurosportu, výsledkom čoho je kompletný divácky zážitok pre celú domácnosť. Na všetkých trhoch, kde je Max v Európe dostupný, bude jediným miestom, kde bude možné naživo sledovať každý okamih, každú medailu, každého športovca a každý tím počas nadchádzajúcich Olympijských hier Paríž 2024, vďaka čomu fanúšikovia nikdy nezmeškajú žiaden dôležitý moment. Paríž 2024 je zahrnutý vo všetkých typoch predplatného, takže zákazníci si budú môcť vychutnať úplný prístup
k najväčšiemu športovému podujatiu na svete.

JB Perrette, generálny riaditeľ a prezident divízie Global Streaming & Games spoločnosti Warner Bros. Discovery, hovorí: „Dnešný deň je významným míľnikom v globalizácii služby Max. Máme za sebou bohatú históriu poskytovania kvalitného obsahu divákom v celej Európe od ikonických značiek ako HBO, Discovery, Warner Bros., DC, Eurosport či TLC. Práve vďaka tomu sa môžu naši diváci spoľahnúť, že im stále prinesieme ten najlepší obsah na každú náladu a každú príležitosť. Vzhľadom na to, že máme pred sebou spustenie na viac ako polovici svetových trhov, je toto len začiatok ďalšej kapitoly tejto významnej spoločnosti prinášajúcej tie najlepšie príbehy.“ Gerhard Zeiler, prezident medzinárodnej divízie spoločnosti Warner Bros. Discovery, dodáva: „Či už ide o naše filmové trháky, neprehliadnuteľné televízne drámy, veľkolepé zábavné programy alebo napínavý športový obsah, Max prináša do Európy dokonalý divácky zážitok. Naša nová a vylepšená aplikácia ponúka lepšiu personalizáciu, ktorá uľahčuje a urýchľuje sledovanie vašich obľúbených programov od Warner Bros. Discovery. S tromi rôznymi typmi predplatného, rozšírením Sport, väčšou kompatibilitou zariadení a stovkami distribučných partnerstiev s najväčšími pobočkami v regióne nebolo sledovanie prvotriedneho obsahu nikdy jednoduchšie.“ Predplatitelia si môžu vybrať jeden z dvoch základných typov predplatného a rozšírenie Sport tak, aby služba čo najlepšie vyhovovala ich potrebám. Predplatné Standard im umožní pozerať obsah na dvoch zariadeniach súčasne, predplatné Premium sa zas postará o maximálny zážitok zo sledovania s až 100 stiahnutiami (s obmedzeniami), rozlíšením 4K a zvukom Dolby Atmos (podľa dostupnosti). Všetky typy predplatného ponúkajú rozlíšenie Full HD.

Max je k dispozícii na mnohých zariadeniach a platformách v celej Európe. Predplatitelia môžu pozerať na smart televízoroch (Samsung, LG a Android TVTM), prostredníctvom streamovacích zariadení (Apple TV a Google ChromecastTM), na herných konzolách (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One a Xbox Series X|S), mobilných zariadeniach, tabletoch (iPhone, iPad, iPod touch a AndroidTM) a online na stránke Max.com. Max je dostupný aj prostredníctvom vybraných poskytovateľov televíznych, internetových či mobilných služieb v jednotlivých krajinách. Zákazníci môžu platiť prostredníctvom hlavných poskytovateľov (VISA, Mastercard, Amex a PayPal) alebo v hlavných obchodoch s aplikáciami (Apple App Store, Google Play Store a Samsung Checkout). Dnešné spustenie nadväzuje na úspešné spustenie služby Max spoločnosti Warner Bros. Discovery v USA, Latinskej Amerike a Karibiku. Dňa 11. júna bude Max uvedený na trh vo Francúzsku a Poľsku. V ten istý deň sa rozšírená služba HBO Max spustí v Holandsku a od 1. júla v Belgicku. Do júla bude Max dostupný v 25 krajinách Európy a v 65 krajinách a územiach po celom svete. V kľúčových krajinách juhovýchodnej Ázie sa Max objaví v druhej polovici tohto roka.

Komentujte cez Facebook

Related posts