novinky 

HBO PREDSTAVUJE TRAILER NA DRUHÚ SÉRIU SERIÁLU ROD DRAKA

Seriál ROD DRAKA bude mať premiéru v PONDELOK 17. JÚNA na HBO a bude ho možné sledovať na streamovacej platforme Max.

Seriál, ktorý vznikol na základe knihy Georgea R. R. Martina Oheň a krv, sa odohráva 200 rokov pred udalosťami seriálu Hra o tróny a rozpráva príbeh rodu Targaryenovcov.

V hereckom obsadení druhej série sa predstavia Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D‘Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno a Rhys Ifans. V druhej sérii sa objavia aj Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall a Matthew Needham.

Nové herecké obsadenie druhej série tvoria Abubakar Salim ako Alyn z Hullu, Gayle Rankin ako Alys Rivers, Freddie Fox ako ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale ako ser Simon Strong, Clinton Liberty ako Addam z Hullu, Jamie Kenna ako ser Alfred Broome, Kieran Bew ako Hugh, Tom Bennett ako Ulf, Tom Taylor ako lord Cregan Stark a Vincent Regan ako ser Rickard Thorne.

Spoluautor a producent: George R. R. Martin; spoluautor a producent: Ryan Condal; producenti: Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere, Vince Gerardis. Na základe knihy „Oheň a krv“ od Georgea R. R. Martina.

Komentujte cez Facebook

Related posts