novinky 

Druhá séria reality show The Family Stallone (Rodina Stalloneovcov) bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 16. mája

SkyShowtime predstavila oficiálny trailer na druhú sériu populárnej reality show The Family Stallone (Rodina Stalloneovcov), v ktorej účinkujú na Oscara® nominovaný Sylvester Stallone, jeho manželka Jennifer Flavin Stallone a dcéry Sophia, Sistine a Scarlet. Celá druhá séria bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od štvrtka 16. mája.

Stalloneovci, jedna z najslávnejších rodín v Los Angeles, sa v tejto sérii po štyridsiatich rokoch definitívne sťahujú z Hollywoodu na východ. Zatiaľ čo dcéry Sophia a Sistine idú za svojimi snami v New Yorku a Scarlet zvláda vysokú školu i novú lásku v Miami, Sly a Jen zapúšťajú korene vo svojom prázdnom hniezde v Palm Beach. Vzdialenosť však nemôže byť pre túto rodinu prekážkou, pretože séria vrcholí výletom do Talianska, ktorý zmení ich život a ktorého cieľom je preskúmať rodinnú históriu, oživiť vyhasnutú lásku a vytvoriť si spomienky na celý život.

The Family Stallone (Rodina Stalloneovcov) produkuje MTV Entertainment Studios. Výkonnými producentmi sú Benjamin Hurvitz a Nadim Amiry. Julie Pizzi, Farnaz Farjam a Jonathan Singer pôsobia ako výkonní producenti za spoločnosť Bunim-Murray Productions a Chris Ray a Jason Williams sú spoluvýkonnými producentmi. Distribúciu zabezpečuje spoločnosť Paramount Global Content Distribution.

Komentujte cez Facebook

Related posts