novinky 

DUNA: ČASŤ DRUHÁ BUDE MAŤ PREMIÉRU 21. MÁJA NA MAXE

DUNA: ČASŤ DRUHÁ spoločnosti Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures bude mať premiéru na Maxe budúci utorok 21. mája. Veľkofilmový epos je pokračovaním adaptácie slávneho bestselleru Franka Herberta Duna. Tešiť sa môžete na nové a vracajúce sa hviezdy vrátane na Oscara® nominovaného Timothéeho Chalameta, Zendayu, Rebeccu Ferguson, na Oscara® nominovaného Josha Brolina, na Oscara® nominovaného Austina Butlera, na Oscara® nominovanú Florence Pugh, Davea Bautistu, na Oscara® nominovaného Christophera Walkena, Léu Seydoux, Souheilu Yacoub, Stellana Skarsgårda, na Oscara® nominovanú Charlotte Rampling a na Oscara® nominovaného Javiera Bardema.

V druhej časti sa Paul Atreides spojí s Chani a Fremenmi a zároveň sa vydá na vojnovú cestu pomsty proti sprisahancom, ktorí zničili jeho rodinu. Čelí voľbe medzi láskou svojho života a osudom známeho vesmíru a snaží sa zabrániť strašnej budúcnosti, ktorú môže predvídať len on.

Paul Atreides (Timothée Chalamet) sa pridal k Fremenom, medzi ktorými žije jeho múza Chani (Zendaya). Vyvolený pomaly začína spriadať plán pomsty na sprisahancoch, ktorí stoja za zničením celého jeho rodu a predovšetkým jeho rodiny. Mladík navyše čelí veľkej dileme. Musí si vybrať medzi láskou svojho života
a osudom vesmíru. Iba on totiž dokáže predvídať strašný osud, ktorý visí nad celou budúcnosťou.

Komentujte cez Facebook

Related posts