novinky 

Disney+ stavil okrem silných príbehov aj na lákadlo, ktoré tu ešte nebolo

Na každoročnom festivale fanúšikov Disney – D23 Expo sa všetko točilo okolo novej streamingovej služby. Tá bude spustená už 12. novembra a tak sme sa dočkali nálože ochutnávok od rozprávok cez teeenagerský muzikál, Star Wars a nových marveloviek až po nové dokumentárne seriály.

Najväčším ťahákom bude zrejme nový hraný seriál zo sveta Star Wars – The Mandalorian. Jeho premiéra je spojená so začiatkom služby v novembri. Okrem The Mandaloriana nás bude na službe Disney+ bude čakať samostatný seriál s Obi Wan Kenobim, ktorý sa začne nakrúcať budúci rok. Definitívne bolo potvrdené, že hlavnú postavu si zahrá Ewan McGregor. Áno, ten, čo si túto postavu zahral už v Epizódach I-III.

Ďalšou silnou novinkou bol prvý trailer na hranú verziu klasickej disneyovky Lady and Tramp. Útulky zvierat už očakávajú nápor odložených šteniatok, lebo tento film vyvolá dopyt po psíkovi v nejednej domácnosti.

Do predvianočného obdobia uvedie Disney+ modernú vianočnú rozprávko-komédiu Noelle s Annou Kendrick.

V deň uvedenia služby nás čaká aj premiéra očakávaného seriálu High School Musical, ktorý nadväzuje na rovnomennú filmovú sériu. Prvé zábery sľubujú, že nás čaká nasledovník dnes už legendárneho seriálu Glee.

No a keďže súčasťou sveta Disney+ je aj služba National Geografic, jedným z ohlásených dokumentárnych seriálov bude Encore!

Po tom, ako Marvel na San Diego Comic Con ohlásil filmy a seriály, ktoré budú patriť do novej fázy MCU, Disney+ oznámili ďalšie tri nové projekty, o ktorých sa zatiaľ nehovorilo. Na novej službe by sme sa mali dočkať seriálov She-Hulk, Moon Knight a Ms Marvel, ktorá bude prvou moslimskou superhrdinkou zo sveta Marvel. Všetky tri série majú už svoju predlohu v podobe komixov, takže pre fanúšikov nebudú neznámi.

Disney na festivale v Anneheime, kde sa otočí okolo 100 tisíc fanúšikov, promovalo novú službu formou, akú doteraz nikto nemal. Predplatné nie na mesiac alebo rok, ale hneď tri roky. Úspora oproti ročnému predplatnému je 23 dolárov. Každopádne, služba si takto zaisťuje predplatiteľov aj pre prípad ekonomickej recesie – ak by prišla o rok alebo dva. A ako ukazujú reportáže z D23 Expo, na zvýhodnené predplatné sa čakalo hodiny. Či sa takejto ponuky dočkáme aj u nás a hlavne kedy, stále nevieme 🙁

Komentujte cez Facebook

Related posts