novinky 

Nový rumunský seriál z produkcie HBO Europe – Špinavé prachy bude mať premiéru 22. novembra

Nový šesťdielny seriál Špinavé prachy, ktorý natočila spoločnosť HBO Europe v Rumunsku, bude mať premiéru 22. novembra, a to vo všetkých teritóriách HBO Europe. Seriál napísal a režíroval Daniel Sandu (Hackerville). Špinavé prachy je vtipný pohľad na vinu, nevinu a vratké hranice morálky v malom mestečku, kde sa zdá, že „utiecť z toho“ je spôsob, akým môžete vyhrať aj v živote. Seriál bol tento rok uvedený aj v súťažnej sekcii festivalu Serial Killer.

V šiestich častiach sleduje seriál Špinavé prachy (Tuff Money) mimoriadnu situáciu, v ktorej sa ocitnú dvaja technici z oddelenia verejných prác. Doru a Ionel, dvaja technici dopravnej signalizácie, žartujú o tom, že by mohli zmanipulovať prevádzku verejnej dopravy a vylúpiť obrnené auto, ktoré preváža hotovosť z banky. A vo finále musia lúpež vykonať! Všetky inštitúcie, na ktoré sa obrátia so žiadosťou o pomoc zo zúfalej situácie, očakávajú svoj podiel na koristi. Užite si napätie pri sledovaní toho, ako sa Doru a Ionel snažia zladiť svoje morálne zásady s pudom sebazáchovy. Korupcia, morálka a čierny humor, to je novinka z produkcie HBO Europe.

Dvoch kamarátov stvárnili herci Alexandru Papadopol a Cristian Bota. Medeea Marinescu, Gavril Pătru, Valeriu Andriuță, Adriana Irimescu, Maruca Băiașu, Mălina Manovici, Iulia Dinu, Voica Oltean obsadili ďalšie úlohy.

Komentujte cez Facebook

Related posts