novinky tipy 

10 VECÍ, KTORÉ SI TREBA POZRIEŤ VO FEBRUÁRI 2018

Nevýhodou februáru je to, že je najkratší mesiac v roku. Pritom ponuka noviniek je porovnateľná s inými mesiacmi. A navyše na dva týždne bude hlavná konkurencia pre všetky audiovizuálne zdroje zimná olympiáda. Preto si sledovanie dobre naplánujte. Tu je 10 najzaujímavejších kúskov.

Altered Carbon (Netflix od 2. februára 2018)

Jedna z najzaujímavejších noviniek tohto mesiaca príde hneď v prvý piatok mesiaca. Ak bude Altered Carbon tak dobrý jeho trailer, tak by to mohol byť vhodný nasledovník Blade Runnera.

Absentia (Amazon od  2. februára 2018)

Absentia má na krimi-triler skvelý nápad. Vyšetrovateľka po zozbieraní stôp zistí, že hlavným podozrivým je ona sama. V hlavnej postave Stana Katic, ktorú poznáte z Vtierky Castle.

Zelený servis (HBO GO od 3. februára 2018)

Na obrazovky HBO a do jej knižnice sa vracia Zelený servis. Na rozdiel od Netflixového Disjointed, tento projekt, komediálny seriál s rovnakým nápadom – obchodom s marihuanou – sa dočkal druhej série. A podľa recenzií na IMDB to vôbec nie je zlé.

The Ritual (Netflix od 9. februára 2018)

Najlepší recept, ako odradiť niekoho od výletu do lesa, je pustiť mu dobrý lesný horor. Platilo to s Blair Witch Projektom, fungovať by to mohlo aj Rituálom. Po tomto filme sa budete v lese obzerať za sebou oveľa častejšie.

Tu a teraz (HBO GO od 12. februára 2018)

Novinka od tvorcov Odpočívaj v pokoji s Timom Robbinsom a Holly Hunter v hlavnej úlohe sľubuje zaujímavú vzťahovku. Navyše postavenú na otázkach života s adoptovanými deťmi s cudzokrajným pôvodom.

Rolling Stones: More than a Music Magazine (HBO GO od 15. februára 2018)

Rolling Stone je natoľko legendárny časopis, že si zaslúžil nakrútenie vlastného dokumentárneho mini-seriálu. Magazín sa podieľal nielen na zrodení mnohých popkultúrnych hviezd, ale mal priamy vplyv aj na americkú politiku.

Everything Sucks (Netflix od 16. februára 2018)

Netflix po 80tych rokoch a Stranger Things a chystá obsadiť aj svet 90tych rokov. Everything Sucks však sľubuje komediálny návrat do školských lavíc dnešných tridsiatnikov. Ale nielen tých by mal tento seriál zabaviť.

Last Week Tonight with John Oliver (HBO GO od 23. februára 2018)

Jedna najzaujímavejších talkshow sa vracia. John Oliver je známy svojim veľmi tvrdým pohľadom na každú hlúposť, ktorú korunuje široká masa. Kto ho pozná, netreba mu predstavovať. Kto nepozná, musí vyskúšať.

Aj dvaja sú rodina (Voyo.cz už dostupné)

Keďže vo februári máme aj Valentína, nemôžeme byť bez romantického príbehu. Aj keď tento nie je práve klasický ľúbostný príbeh, každopádne srdce sa z neho zahreje.

Já, Olga Hepnarová (Obbod už dostupné)

Jeden z najzaujímavejších českých filmov posledných rokov. Navyše o neslávnej českej postave, ktorá svojim správaním o generácie predbehla islamských osamelých teroristov.

Komentujte cez Facebook

Related posts