novinky testy tipy 

Netflix-HBO GO-Amazon: Veľký súboj o vašu kreditku

Po uvedení samostatne ponúkaného nástroja na prístup do knižnice HBO GO je na mieste povedať si, ako je to s cenami a čo za svoje peniaze dostanete. Zároveň tento prehľad môže byť tipom, čo si objednať u Ježiška k novému múdremu televízoru.

služba Amazon HBO GO Netflix Obbod Voyo
základná cena 5,99 EUR 6,99 EUR 7,99 EUR 6,70 EUR 5,99 EUR
promo ponuka 6 mesiacov za 2,99 EUR 1 mesiac zdarma 1 mesiac zdrama 3 dni zdarma 7 dní zdarma
Mobilné zariadenia áno áno áno áno áno
Smart TV áno áno áno áno áno
Viac zariadení viacero, ale vždy len 1 viacero, ale vždy len 1 viacero, ale vždy len 1 ? 3
Jazyková podpora pár titulov s CZ titulkami alebo dabingom väčšina titulov v CZ dabingu desiatky titulov s CZ titulkami plná podpora CZ obsahu plná podpora SK/CZ obsahu
Top ťaháky Man In High Castle, American Gods, Grand Tour, CSI, Americký futbal,… Hra o tróny, Až po uši, Westworld, Disney filmy, Mečiar, Pustina, filmy uvádzané na HBO Stranger Things, House of Cards, Narcos, Marvelovské seriály, The Crown,  standupy (US) Lajna, Vyšehrad, Učiteľka, Podfukári, Filmy Jana Svěráka, klasické večerníčky Produkcia TV Markíza/TV Nova, Arrow, Pretty Little Liars, športové prenosy (VOYO CZ)

Úprimne si myslím, že cena nebude to rozhodujúce, pre ktoré sa ľudia rozhodnú pre niektorú zo služieb. Ale budú to skôr konkrétne tituly, o ktorých ste niekde počuli a na ktoré vás priatelia navnadili. A druhým, nie menej dôležitým argumentom pri rozhodovaní – obzvlášť na Slovensku a v Čechách je jazyková podpora. To je téma, kde ťahá Netflix s Amazonom stále za kratší koniec.

Foto: Pexels

Komentujte cez Facebook

Related posts