novinky 

HBO spúšťa priamy online predaj HBO GO

Okrem už dostupných filmových kanálov a služieb HBO v strednej Európe bude obsah HBO GO teraz ponúkaný zákazníkom na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku a Rumunsku napriamo. Táto exkluzívna online platforma obsahuje všetky pôvodné seriály, filmy a dokumenty HBO, lokálnu produkciu HBO Europe, veľký výber najlepších filmov a seriálov od ďalších poskytovateľov plateného obsahu a tiež populárne filmy a programy pre deti.
Od dnešného dňa – 13. novembra, je pre zákazníkov spomenutých štyroch krajín (Slovensko, Česká republika, Maďarsko a Rumunsko) dostupná prostredníctvom internetu SVoD služba HBO GO priamo na báze mesačného predplatného. Ďalšie krajiny regiónu budú nasledovať nový obchodný model a priamy predaj bude spustený v nadchádzajúcich týždňoch.
HBO GO umožňuje predplatiteľom prístup ku všetkým sériám populárnych a kritikmi oceňovaných pôvodných seriálov HBO ako Hra o tróny, Westworld alebo Silicon Valley. Nechýbajú klasické seriálové hity ako Sex v meste, Sopránovci a The Wire – Špina Baltimoru. Zákazníci budú mať tiež možnosť pozrieť si lokálne tituly HBO Europe, a to vrátane kompletných sérií ocenených seriálov ako Horiaci ker, Pustina, Mamon a novú sériu Až po uši. V ponuke je aj veľký výber oceňovaných dokumentárnych filmov.
HBO GO v televíznej premiére uvedie množstvo nových úspešných filmov ako Kráska a zviera, T2 Trainspotting, Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu, Ghost in the Shell, ktoré sú súčasťou rozsiahleho katalógu filmov, ďalej viac ako 450 epizód obsahu pre deti a špičkové seriály ďalších štúdií a spoločností ako Príbeh služobníčky, Babylon Berlin, Miliardy, Twin Peaks (2017) a Luther. Do ponuky navyše každý týždeň pribúdajú nové tituly. Tie sú vo veľkej miere uvádzané súbežne s premiérou v USA.
„Prístup k HBO GO prostredníctvom obchodných partnerov je v strednej Európe veľmi úspešný. Našim cieľom je rozšíriť seriálovým fanúšikom možnosti ako sledovať prémiový obsah HBO. Spustenie predaja HBO GO napriamo zákazníkom v strednej Európe je pre nás prirodzeným krokom po úspešnom štarte streamingových služieb HBO v Španielsku, Švédsku, Dánsku, Nórsku a Fínsku, „povedal Hervé Payan, CEO HBO Europe.
Nová verzia HBO GO je dostupná na počítačoch, smartphonoch, tabletoch, Samsung Smart TV, PlayStation 3 a 4, Apple TV a cez zariadenie Chromecast. Každý priamy predplatiteľ HBO GO si môže pridať až päť zariadení a používať dva súčasné streamy naraz. Všetci noví predplatitelia budú môcť HBO GO používať prvý mesiac zadarmo. Platba predplatného prebieha prostredníctvom platobnej karty poskytnutej počas registrácie. V krajinách strednej Európy, kde je HBO dostupné, bude HBO GO zákazníkom aj naďalej ponúkané aj prostredníctvom operátorov, a to ako súčasť televíznych alebo internetových balíčkov.
O HBO Europe
HBO Europe ponúka predplatiteľom programy pomocou služieb v sedemnástich krajinách: v Škandinávii sa HBO Nordic etablovalo so sloganom The Home of Series s ponukou prémiového obsahu napriamo zákazníkovi a ďalej cez obchodných partnerov vo Švédsku, Nórsku, Fínsku a Dánsku. V Španielsku je HBO Espana zákazníkom dostupné ako SVoD služba (streamingová služba formou predplatného) a cez exkluzívnu partnerskú spoluprácu s Vodafone Spain, ktorá umožňuje zákazníkom Vodafone v Španielsku prístup k streamingovej službe cez Vodafone TV alebo cez osobný počítač, smartphone alebo tablet. V strednej Európe je HBO dostupné predplatiteľom na Slovensku, v Českej republike, Poľsku, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku, Slovinsku, Chorvátsku, Srbsku, Čiernej Hore, Macedónsku a Bosne a Hercegovine.
Komentujte cez Facebook

Related posts

One Thought to “HBO spúšťa priamy online predaj HBO GO”

  1. […] Pred tromi týždňami uviedla spoločnosť HBO systém priameho predaja svojej streamingovej služby, čo intenzívne promovala bezplatnou skúšobnou prevádzkou pre každého na jeden mesiac a masívnou internetovou a televíznou reklamou. Veľmi rýchlo sa objavili problémy so zasekávajúcou sa aplikáciou ale aj problémami s prístupom cez webovú službu. […]

Comments are closed.