novinky 

HBO GO má problém – nadmerný záujem

Pred tromi týždňami uviedla spoločnosť HBO systém priameho predaja svojej streamingovej služby, čo intenzívne promovala bezplatnou skúšobnou prevádzkou pre každého na jeden mesiac a masívnou internetovou a televíznou reklamou. Veľmi rýchlo sa objavili problémy so zasekávajúcou sa aplikáciou ale aj problémami s prístupom cez webovú službu.

Podľa dôverných informácií z vnútra spoločnosti padajúce pripojenie na HBO GO je spôsobené nadmerným počtom pripájajúcich sa zákazníkov. Počet nových registrovaných užívateľov je totiž výrazne vyšší, ako boli aj najoptimistickejšie očakávania pri plánovaní uvedenia tejto služby v našom regióne. Najhorší stav je počas večerov a víkendu. Očakáva sa, že prvotný nápor opadne po tom, ako budú musieť Česi a Slováci za druhý mesiac užívania už reálne platiť.

Dúfajme, že sa HBO nebude spoliehať na zníženie záujmu a investuje aj do rozšírenia serverov. Súčasný stav totiž znamená problém pre zákazníkov, ktorí si za službu platia už dlhšie. Situáciu ďalej sledujeme.

Komentujte cez Facebook

Related posts