novinky tipy 

Hudobné špeciály pre sviatočnú atmosféru

Počas sviatkov má človek oveľa viac času sledovať nielen televíziu, ale užiť si aj nejaký dobrý koncert. Ideálne je jedno aj druhé spojiť. Vďaka streamingovým službám si ich môžete užiť vtedy keď chcete práve vy. Tu je niekoľko tipov z aktuálnej ponuky:

Apple Music Festival 10 (Apple Music)

Tento rok tento špeciálny hudobný festival oslávil 10 rokov. Už nefunguje ako kedysi, keď celý september sa dali pozrieť každý večer skvelé koncerty naživo a potom ešte nasledujúci mesiac. Na druhej strane vystúpenia z tohto ročníka sú ešte stále dostupné pre predplatiteľov služby Apple Music aj ako video a užiť si môžete aj také mená ako Robbie Williams, Elton John, One Republic alebo Britney Spears. Sledovanie na televízii je trochu komplikovanejšie – buď musíte mať zariadenie apple TV alebo mať spárovaný váš iPhone s televíziou. Vyhľadať tento obsah je trochu komplikovanejšie. Nájdete ho pomocou tajného hesla – AMF10.

Michael Bublé: Live at at the BBC (HBO GO)

Micheal Bublé vystupoval tento rok aj na Apple Music Festival. HBO však do svojej ponuky zaradilo jeho tohtoročné live vystúpenie pre BBC. Úprimne, mal som možnosť zažiť tohto nového Sinatru naživo a garantujem vám, že jeho vystúpenie aj so symfonickým orchestrom je presne to pravé, sviatočné. A keď dá God Only Knows, známe z vianočnej klasiky Láska nebeská, vám bude jednoznačne dobre.

Justin Timberlake + The Tennessee Kids (Netflix)

Justin Timberlake dávno prekročil tieň chlapčenskej kapely. Dokazuje to každým novým albumom ale aj ešte viac živým vystúpením. Tento koncert je úplnou novinkou a poteší určite viaceré generácie. Toto video je záznamom zo záverečného vystúpenia Timberlakeovho turné 20/20.

Mariah Carey: Merries Christmas (Netflix)

Americké televízie cez sviatky ponúkajú často hudobné špeciály postavené na známej hudobnej hviezde, ktorá si pozýva do štúdia svojich priateľov. Takým je aj tento takmer 40 minútový špeciál. Pokiaľ ste vyrástli na vianočných pesničkách tejto hviezdy prelomu 80tych a 90tych rokov, tento špeciál vám urobí radosť. A samozrejme, príde na rad aj na All I Want For Christmas Is You.

A Very Murray Christmas (Netflix)

Držiteľka Oscara Sofia Copolla vytvorila minulý rok pre Netflix s Billom Murraym, s ktorým nakrútila komédiu Stratený v preklade tento úžasný, pestrofarebný vianočný špeciál. Okrem spomínaného Murrayho tu uvidíte a budete počuť Georgea Clooneyho, Miley Cyrus ako aj komici ako Rashida Jones, Amy Poehler alebo Chris Rock. Veľmi príjemne strávený čas.

 

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment