novinky 

Ticket to Paradise v hlavných úlohách s Georgeom Clooneym a Juliou Roberts bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 6. júna 2023

SkyShowtime dnes potvrdila premiéru romantickej komédie Ticket to Paradise, ktorá bude na platforme k dispozícii exkluzívne od 6. júna 2023.  

Držitelia Oscara® George Clooney a Julia Roberts sa opäť stretnú ako bývalí partneri, ktorí sa spoločne vydajú na misiu, aby zabránili svojej zamilovanej dcére urobiť rovnakú chybu, akú kedysi urobili oni sami. Ticket to Paradise od spoločností Working Title, Smokehouse Pictures a Red Om Films je romantická komédia o sladkom prekvapení, ktoré so sebou prináša druhá šanca.

V Ticket to Paradise ďalej hrajú Kaitlyn Dever (Booksmart) ako Lily, dcéra Davida a Georgie, Billie Lourd (Booksmart) ako Wren, najlepšia kamarátka Lily, Maxime Bouttier (Meet Me After Sunset) ako nový snúbenec Lily a Lucas Bravo (Mrs. Harris Goes to Paris) ako Georgin mladší priateľ.

Film Ticket to Paradise režíroval Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, scenárista The Best Exotic Marigold Hotel) podľa jeho scenára napísaného s Danielom Pipskim (spoluvýkonný producent, A Teacher). Produkcie sa ujali Tim Bevan (Darkest Hour, The Danish Girl) a Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) z Working Title, Sarah Harvey (The Best Exotic Marigold Hotel, koproducentka filmu In Bruges) a Deborah Balderstone (Palm Beach, Gone).

Komentujte cez Facebook

Related posts