novinky 

Film OTEC NEVESTY s Andym Garciom a Gloriou Estefan bude mať premiéru pri príležitosti Dňa otcov

Otec nevesty s Andym Garciom a Gloriou Estefan v hlavných úlohách bude uvedený ako prvý film tohtoročného leta, ktorý vytvorila spoločnosť WB exkluzívne pre Max. Premiéra filmu prebehne vo štvrtok pred Dňom otcov, jedná sa o jedinú júnovú premiéru filmu spoločnosti WB natočenú pre Max.

Dlhoroční manželia Billy (Andy Garcia) a Ingrid (Gloria Estefan) sú prekvapení, keď ich najstaršia dcéra Sofia (Adria Arjona) príde domov do Miami na návštevu. Ale prekvapeniam nie je koniec, keď im predstaví svojho nového priateľa, teraz už snúbenca, Adana (Diego Boneta), a oznámi im ich plán rýchlo sa vziať a začať nový spoločný život v Mexiku, odkiaľ Adanova rodina pochádza.

Napriek množstvu Sofiiných nečakaných odhalení nemajú Billy a Ingrid priestor jej povedať, že sa chcú rozviesť, zhodnú sa teda na tom, že svoje oznámenie odložia a pred rodinou budú hrať milujúci pár.

Staromódny Billy je spočiatku proti svadbe, ale nakoniec sa nechá presvedčiť – za predpokladu, že bude mať jeho názor ako otca nevesty vo všetkých manželských záležitostiach najväčšiu váhu. Billy, významný architekt a rodinný typ, sa domnieva, že vďaka svojmu ťažko vybojovanému úspechu a oddanosti svojmu dedičstvu má právo o všetkom rozhodovať. Prečo je zrazu napriek všetkému, čo dokázal, práve on za toho zlého?

To isté platí aj pre Adanovho otca Hernana (Pedro Damián), ktorý je rovnako tvrdohlavý a čoskoro prichádza ozbrojený vlastnými tradíciami a rodinnou hrdosťou. Keď sa obaja otcovia so železným odhodlaním snažia prevziať kontrolu nad plánovaním svadby, z príprav sa stane súperenie, kde nikto nemieni ustúpiť. Rozdielne kultúry a tradície sa stretávajú a generácie sa stavajú proti sebe. Počas vrcholiaceho kolotoča svadobných príprav prechádzajú rodinné vzťahy ťažkou skúškou a spolu s nimi aj pár, ktorý je v strede všetkého diania.

 Srdečne vás pozývame, aby ste si vychutnali lásku, jedlo, hudbu a zábavu, ktorú ponúka moderná romantická komédia Otec nevesty, nové spracovanie nadčasovej klasiky. Tento iskrivý príbeh o nezlomných rodinných putách ukazuje, ako prekvapivo a vtipne sa srdce dokáže prispôsobiť v mene lásky. Vo filme hrajú Andy Garcia, Gloria Estefan, Adria Arjona, Isabela Merced, Diego Boneta a Chloe Fineman.

Warner Bros. Pictures a HBO Max uvádzajú film Otec nevesty z dielne spoločnosti A Plan B Entertainment, réžia: Gaz Alazraki, produkcia: držitelia Oscara Dede Gardner a Jeremy Kleiner zo spoločnosti A Plan B Entertainment a Paul Michael Perez. Scenár napísal Matt Lopez podľa románu Edwarda Streetera. Výkonnými producentmi sú Brad Pitt, Andy Garcia, Ted Gidlow a Jesse Ehrman.

Súčasťou Alazrakiho štábu sú hlavný kameraman Igor Jadue-Lillo, vedúci výpravy Kim Jennings, strihač Jon Poll a kostýmová výtvarníčka Caroline Eselin-Schaefer.

Film Otec nevesty bude mať premiéru na HBO Max 16. júna 2022 pri príležitosti Dňa otcov a na podporovaných zariadeniach bude dostupný v 4K UHD, HDR10, Dolby Vision a Dolby Atmos.

Komentujte cez Facebook

Related posts