novinky 

Perry Mason sa vráti

Dramatický seriál PERRY MASON v hlavnej úlohe s držiteľom ceny Emmy – Matthewom Rhysom bude mať na HBO exkluzívnu premiéru v pondelok 22. júna.
Rok 1931, Los Angeles. Kým zvyšok krajiny ešte stále bojuje s dozvukmi hospodárskej krízy, v tomto meste to vrie! Ropa! Olympiáda! Zvukový film! Gospely! A okrem toho všetkého únosy detí, ktoré vyzerajú veľmi, veľmi zle.


Seriál, ktorého postavy vychádzajú z príbehov spisovateľa Erlea Stanleyho Gardnera, sleduje počiatky najlegendárnejšieho obhajcu v dejinách americkej literatúry, Perryho Masona. Keď na dvere jeho kancelárie zaklope prípad desaťročia, znamená to pre Masona dve veci – jednak možnosť vytrvalo prenasledovať zločin v meste, ktoré je prehnité viac, než sa na prvý pohľad zdá, a tiež možnosť dôjsť k osobnému vykúpeniu. Ale to len možno…
PERRY MASON. Hrajú: Matthew Rhys, John Lithgow, Tatiana Maslany, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcon, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange a Robert Patrick.
Producenti: Amanda Burrell, Robert Downey Jr., Susan Downey, Ron Fitzgerald, Joe Horacek, Rolin Jones a Timothy Van Patten (i réžia); koproducentka: Aida Rodgers; producent: Matthew Rhys; námet: Rolin Jones a Ron Fitzgerald; na motívy postáv spisovateľa Erlea Stanleyho Gardnera.

Komentujte cez Facebook

Related posts