novinky 

Voyo prináša „supertýždeň“ plný športových ťahákov! Otvoria ho Žilinčania v mládežníckej Lige majstrov

Športoví priaznivci si vďaka Voyo v týchto dňoch rozhodne prídu na svoje. V aktuálnom týždni sa môžu tešiť hneď na niekoľko highlightov a očakávaných súbojov. Úplnou novinkou sú prenosy z prestížnych pretekov Formuly 1, ktoré si takisto môžu predplatitelia Voyo teraz užiť v rámci špeciálnej ponuky.

„Máme radosť, že divákom môžeme v rámci nášho obsahu na Voyo prinášať aj výnimočné športové okamihy. V týchto dňoch ich bude vskutku neúrekom, priaznivci tak môžu sledovať hneď niekoľko atraktívnych podujatí a snaženie slovenských športovcov. Čerešničkou na torte je štart novej sezóny F1, ktorá sa po rokoch vrátila do našej skupiny a diváci si aktuálne budú môcť vychutnať prenosy v ešte modernejšom šate, na čo sa veľmi tešíme,“ zhodnotil Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markízy.

Týždeň plný atraktívnych športových prenosov otvoria mladíci z MŠK Žilina, ktorí budú v osemfinále UEFA Youth League 2023/2024 čeliť ďalšej náročnej prekážke, tímu FC Kodaň, ktorý je dlhodobo jedným z najlepších klubov v Dánsku a pravidelným účastníkom európskych pohárov. V základnej skupine obsadili Kodančania prvú priečku, keď predstihli aj Bayern Mníchov či Manchester United.

Odhodlaní „Šošoni“ však zatiaľ v tohtoročnej edícii mládežníckej Ligy majstrov nenašli premožiteľa a v play off prešli aj cez favorizovanú Borussiu Dortmund po senzačnom domácom triumfe 2:1. V boji o postup ich bude opäť hnať vypredaný štadión pod Dubňom. Priamy prenos sa exkluzívne na Voyo začne v utorok 27. februára o 16:15 hod., zápas budú komentovať Marek Arpáš spolu s expertom Marekom Saparom.

Uprostred týždňa nebudú na Voyo chýbať priame prenosy z futbalového FA Cupu. Diváci uvidia v akcii aj slovenského brankára Martina Dúbravku v zápase Blackburn Rovers – Newcastle United (27. 2. o 20:40 hod.), ďalej súboj Luton – Manchester City (27. 2. o 20:55 hod. ) a tiež ďalšie duely 5. kola ako Nottingham Forest – Manchester United (28. 2. o 20:40 hod.) či Liverpool – Southampton (28. 2. o 20:55 hod.).

V noci z utorka na stredu bude v permanencii v NHL aj slovenská draftová jednotka Juraj Slafkovský. Jeho Montreal Canadiens sa predstaví v domácom zápase proti Arizone Coyotes (28. 2. o 1:05 hod.). Na Voyo nájdu predplatitelia tradične bohatú porciu zápasov z najslávnejšej hokejovej ligy planéty. Aj v nich sa predstavia ďalší slovenskí reprezentanti – Erik Černák v zápase Tampa Bay – Buffalo Sabres (1. 3. o 1:05 hod.), Tomáš Tatar v súboji Seattlu Craken s Edmontonom Oilers (2. 3. o 22:05 hod. ) a Šimon Nemec dokonca v dvoch dueloch Anaheim Ducks – New Jersey Devils (2. 3. o 4:05 hod.) a Los Angeles Kings – New Jersey Devils (3. 3. o 21:35 hod. ), pričom druhý z nich divákom prinesie aj televízia Dajto. 

Očakávaným highlightom týždňa bude štart novej sezóny Formula 1. Slovenskí priaznivci najrýchlejších monopostov si môžu v špeciálnej ponuke v rámci limitovanej promo akcievychutnávať priame prenosy na Voyo. Už vo štvrtok popoludní otvorí nový ročník prvý voľný tréning na okruhu v Bahrajne (29. 2. o 12:20 hod.). V piatok jazdci zabojujú o umiestnenie na štartovom rošte v kvalifikácii a program o deň neskôr vyvrcholí hlavnými pretekmi, ktoré sa prvý raz v histórii šampionátu budú konať v sobotu. Priamy prenos z Veľkej ceny Bahrajnu aj s bohatým sprievodným programom v štúdiu sa na Voyo a stanici Nova Sport 5 začne v sobotu 2. marca o 15:00 hod. Komentátormi F1 budú obľúbení Števo Eisele, Josef Král, Pavel FabryJitka Poláková.

Sobotný podvečer bude patriť aj záveru základnej časti našej najvyššej futbalovej súťaže. Všetky zápasy 22. kola Niké ligy majú výkop 2. marca o 17:00 hod. Popri tesnom a dramatickom súboji o postup do skupiny o titul, kde si miestenku zaistí iba šesť najlepších tímov, prinesie posledné kolo aj najväčšie slovenské derby ŠK Slovan Bratislava – FC Spartak Trnava (ako Zápas týždňa ho odvysiela aj televízia Dajto).

Komentujte cez Facebook

Related posts