novinky 

Apple TV+ možno výhodne získať k najväčšiemu balíku Skylinku

Toto tu ešte nebolo. Zákazníci satelitnej služby si môžu po novom priplatiť nielen na HBO spolu s prístupom do HBO Max, ale aj k službe Apple TV+. Má to však háčik.

Jedinou opciou pre predplatenie obsahu Apple TV+ je pri najväčšom balíku. Samotný príplatok je atraktívny a človek pri ňom ušetrí v porovnaní s bežnou cenou za streamingovú službu.

Súčaťou ponuky budú prémiové filmy a seriály, napríklad Vrahovia mesiaca kvetov s 10 nomináciami a Leonardom DiCapriom a Robertom de Nirom v hlavných úlohách. V najbližších týždňoch pribudne historický veľkofilm Napoleon, ktorý sa môže pochváliť 3 nomináciami na Oscara. Na fanúšikov sci-fi čakajú seriály Nadácia, Monarch: Odkaz monster, Silo, For All Mankind a ďalšie. Prístupné budú tiež napríklad všetky série seriálu The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, futbalovými fanúšikmi obľúbený Ted Lasso alebo celkom nová vojnová dráma Vládcovia nebies, ktorá nadväzuje na predchádzajúce úspešné seriály Bratstvo neohrozených a Pacifik od producentov Toma Hanksa a Stevena Spielberga.

Komentujte cez Facebook

Related posts