novinky 

Nový slovenský Voyo Originál Do neba a do pekla: Generácia Žilina má za sebou exkluzívnu kinopremiéru

V utorok, 9. januára 2024, sa v priestoroch multikina Ster Century Cinemas v Žiline uskutočnila exkluzívna kinopremiéra nového, čisto slovenského Voyo Originálu s názvom Do neba a do pekla: Generácia Žilina, ktorý predplatiteľom streamovacej služby Voyo ponúkne strhujúci pohľad do zákulisia futbalového klubu MŠK Žilina. Medzi hosťami kinopremiéry boli generálny riaditeľ skupiny Markíza Peter Gažík, majiteľ klubu MŠK Žilina Jozef Antošík, futbalisti A-tímu – kapitán Ján Minárik, Dávid Ďuriš, Ľubomír Belko, Matúš Rusnák, Timotej Jambor, Kristián Bari či Tomáš Hubočan, ale tiež tréner Jaroslav Hynek. Chýbať nemohli ani tvorcovia – režisér Marek Prochác a scenáristka Andrea Václavínek. Prvú z ôsmich epizód tejto výnimočnej dokumentárnej série uvedie Voyo už tento piatok, 12. januára 2024.

„Kým prvá séria Do neba a do pekla bola skôr o láske ku klubu so storočnou tradíciou, v novej sérii budú môcť diváci sledovať celý ten proces – čo všetko musia hráči absolvovať na ceste od malého futbalistu k veľkej hviezde, bližšie spoznajú príbehy svetoznámych odchovancov Žiliny, nazrú aj do pozadia skautingu a predaja hráčov. Skrátka, dostanú ucelený obraz o tom, čo to znamená, ak sa niekto rozhodne svoj život obetovať futbalu. Verím, že dokument si pozrie aj veľa mladých ľudí a títo futbalisti budú pre nich inšpiráciou,“ vyjadril sa Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Ako sme sľubovali, bolo to autentické, na nič sme sa pred kamerami nehrali. Som rád, že vďaka tejto dokumentárnej sérii môžeme ukázať celému Slovensku, ako tento klub funguje – od malička až po vrcholový futbal,“ prezradil svoje dojmy brankár Ľubomír Belko.

Prvé epizódy divákom priblížia fungovanie a jedinečnú filozofiu futbalového klubu, vďaka ktorej má MŠK Žilina v súčasnosti jeden z najmladších kádrov sveta. Fanúšikovia nahliadnu do zákulisia mládežníckeho futbalu, spoznajú životné príbehy súčasných hviezd MŠK Žilina aj svetoznámych odchovancov klubu ako Dávid Hancko, Martin Dúbravka či Peter Pekarík.

Komentujte cez Facebook

Related posts