novinky 

Vianoce plné noviniek aj obľúbených klasík na Voyo

V predvianočnej ponuke najznámejšej slovenskej streamovacej služby Voyo nechýba bohatá vianočná nádielka plná noviniek, obľúbených slovenských, českých aj zahraničných rozprávok a filmov ako stvorených pre skutočnú sviatočnú pohodu. 

Tú najlepšiu vianočnú atmosféru navodia kedykoľvek na Voyo čarovné Tři oříšky pro Popelku s nezabudnuteľnou Libušou Šafránkovou. V ponuke streamovacej služby nechýbajú ani ďalšie populárne klasické filmové rozprávky a rodinné filmy, ako napríklad Pelíšky, Perinbaba, S tebou mě baví svět, Anjel PánaAnjel Pána 2, Sněženky a machři, Pyšná princezna, S čerty nejsou žerty, Nebojsa, Galoše šťastia, Princezna se zlatou hvězdou, Šíleně smutná princezna, Soľ nad zlato, Kráľ Drozdia brada, Popolvár najväčší na svete, Princ a Večernice, Falošný princ, Třetí princ, Dívka na koštěti, Byl jednou jeden král, Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, Tři veteráni, Dařbuján a Pandrhola, Honza málem králem, Plavčík a Vratko a ďalšie nestarnúce klasiky. 

Z novších slovenských a českých titulov sú to napríklad filmy Známi neznámi, Vianočný Kameňák, Želanie pre Ježiška, Padesátka, Dračia princezná, V lete ti poviem, ako sa mám,  Přijde letos Ježíšek?, Hodinárov učeň, Tři bratři, Sedem zhavranelých bratov, Čertí brko, Zakliate pierko, Pravý rytíř, Keď draka bolí hlava, Krídla Vianoc či Sokoliar Tomáš.

Voyo ponúka aj množstvo zahraničných filmových lahôdok s vianočnou tematikou. Okrem nich si v kategórii Voyo Film, teda v ponuke českých a slovenských filmov, ktoré krátko po kinopremiére prichádzajú na Voyo, môžu predplatitelia vychutnať aj najnovšie filmy ako Smolu nosíš ty, láska, Želanie k narodeninám, Buď chlap! či Život pre samoukov.

Pätnásť kulinárskych talentov z celých Spojených štátov bude v premiérovej 11. sérii reality šou MasterChef USA súťažiť o titul najšikovnejšieho amerického amatérskeho kuchára pod dohľadom poroty, ktorej bude predsedať nekompromisný Gordon Ramsay. Budú musieť preukázať svoje zručnosti v celom rade náročných úloh a výziev, vrátane prípravy jedál s obmedzenými prísadami alebo jedál z rôznych kultúr. Ten, kto najlepšie presvedčí porotu o svojich kulinárskych zručnostiach, kreativite a schopnosti reagovať na výzvy, si na konci súťaže odnesie rozprávkovú výhru 250 000 amerických dolárov.

Nielen silvestrovskú zábavu divákom na Voyo pomôžu umocniť najnovšie Voyo Špeciály. Standy-upy, pri ktorých sa diváci zaručene zabavia nielen na konci roka na Voyo ponúkajú Jakub Zitron Ťapák so svojou šou Ruku na srdce, Samo Trnka: Manžel, otec, hovado či Ondřej Sokol: Celebrity. Divákov rozhodne kedykoľvek na Voyo zabavia aj vtipné bonusy, o ktoré sa postarali Ivan Kostra, Jakub Gulík, Joe Trendy, Martin Hatala či Milan „Docent“ Sedliak.

Počas celých sviatkov môžu diváci na Voyo nakuknúť aj do domu Big Brother Česko & Slovensko. Zostávajúci spolubývajúci v najväčšom sociálnom experimente na obrazovkách budú musieť aj počas Vianoc a Nového roka čeliť úlohám „veľkého brata.“ Ako sa im bude v reality šou dariť môžu diváci sledovať každý večer na Voyo a tiež v špeciálnom Big Brother Live stream, každý deň od 16:00 do 18:00 hod. Sviatočné obdobie je aj ideálnym časom dohnať zameškané. Seriálový maratón Voyo Originálov tohto roka ako je Vedma, Sex O´Clock, Matematika zločinu či Extraktori si rozhodne netreba nechať ujsť.

Komentujte cez Facebook

Related posts