novinky 

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves prichádza od 29. septembra exkluzívne na SkyShowtime

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, epický akčný dobrodružný film podľa legendárnej stolovej hry od Hasbro, bude k dispozícii od 29. septembra exkluzívne na SkyShowtime

Očarujúci zlodej a skupina nevšedných dobrodruhov podniknú veľkolepú lúpež, aby získali stratenú relikviu. Veci sa ale nebezpečne zvrtnú v momente, keď sa v tomto vtipnom a akciou nabitom dobrodružstve zapletú do konfliktu s nesprávnymi ľuďmi.

Vo filme od spoločností Paramount Pictures a eOne účinkujú: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis a Hugh Grant po boku Chloe Coleman a Daisy Head.

Film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, založený na stolovej hre Dungeons & Dragons od Hasbro, režírovali Jonathan Goldstein a John Francis Daley podľa námetu od Chrisa McKaya a Michaela Gilia a scenára od Jonathana Goldsteina, Johna Francisa Daleyho a Michaela Gilia. Film produkovali Jeremy Latcham, p.g.a., Brian Goldner a Nick Meyer a výkonnými producentmi sú Denis L. Stewart, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Chris Pine, Zev Foreman a Greg Mooradian.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves má v súčasnosti skóre „certifikovane čerstvý“ na serveri Rotten Tomatoes a získal 91% od kritikov a 93% u publika.

Komentujte cez Facebook

Related posts