novinky 

Sex v meste sa vracia… Vieme kedy

• Desaťdielny pôvodný seriál AKO TO BOLO ĎALEJ, nová kapitola Sexu v meste z produkcie HBO Max od producenta Michaela Patricka Kinga bude na HBO GO uvedená dvoma časťami VO ŠTVRTOK 9. DECEMBRA. Nadväzujúcich osem častí bude postupne uvádzaných každý týždeň vo štvrtok.

 • Seriál AKO TO BOLO ĎALEJ, nová kapitola Sexu v meste z produkcie HBO Max nadväzuje na úspešný seriál HBO Sex v meste z dielne producenta Michaela Patricka Kinga a sleduje priateľstvo Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na ich zložitej životnej ceste po tridsiatke a ešte zložitejšej ceste po päťdesiatke.

 • V seriáli sa objaví už skôr oznámené herecké obsadenie: Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson a Evan Handler. 
• Na seriáli sa podieľajú ako producenti: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi a Michael Patrick King. Scenáristi:  Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg a Elisa Zuritsky. Za vznikom seriálu HBO Sex v meste podľa knižnej predlohy spisovateľky Candace Bushnell stojí Darren Star.

Komentujte cez Facebook

Related posts