novinky 

SERIÁL HBO MARE OF EASTTOWN BUDE MAŤ PREMIÉRU 19. APRÍLA

Hlavnú úlohu v seriáli z dielne Brada Ingelsbyho stvárnila Kate Winslet. Réžie všetkých siedmich častí sa ujal Craig Zobel.
Sedemdielny seriál MARE OF EASTTOWN (Mare z Easttownu) s víťazkou Ceny Akadémie, ceny Emmy® a Zlatého glóbusu® Kate Winslet (Mildred Pierceová z produkcie HBO) v hlavnej úlohe, pochádzajúci z dielne tvorcu a scenáristu Brada Ingelsbyho (Cesta späť) a režírovaný Craigom Zobelom (Pozostalí z produkcie HBO) bude mať premiéru v pondelok 19. apríla na HBO GO. Kate Winslet sa v tu predstaví ako Mare Sheehan, detektívka z malého mesta v Pensylvánii, ktorá vyšetruje vraždu, zatiaľ čo sa jej život rozpadá pod rukami. MARE OF EASTTOWN preskúmava temnú stránku uzavretej komunity a je autentickým príbehom o tom, ako môžu rodina a tragédie z minulosti zohrať rozhodujúcu úlohu v našej prítomnosti.


V seriáli MARE Z EASTTOWNU sa objaví aj Julianne Nicholson (Outsider z produkcie HBO) ako Lori Ross, najlepšia kamarátka Mare už od detstva, trojnásobná víťazka ceny Emmy® Jean Smart (bola nominovaná na cenu Emmy® za seriál Watchmen z produkcie HBO) v úlohe Helen, matky Mare, Angourie Rice (Black Mirror) ako Siobhan Sheehan, dospievajúca dcéra Mare. Ďalej Evan Peters (American Horror Story), ktorý hrá detektíva Colina Zabela z okresnej polície, ktorý bol privolaný, aby pomohol s vyšetrovaním prípadu Mare, Guy Pearce (vyhral cenu Emmy® bol nominovaný na Zlatý Glóbus® za seriál Mildred Pierceová z produkcie HBO) v úlohe Richarda Ryana, miestneho profesora tvorivého písania, Cailee Spaeny (Devs) ako Erin McMenamin, osamelé dospievajúce dievča žijúce so svojim výbušným otcom. David Denman (Outcast) hrá Franka Sheehana, exmanžela Mare, John Douglas Thompson sa objaví v úlohe policajného veliteľa Cartera, šéfa Mare v Easttownskom policajnom oddelení, Patrick Murney sa objaví ako Kenny McMenamin, otec Erin, James McArdle stvárni diakona Marka Burtona, Sosie Bacon (Here and Now z produkcie HBO) sa objaví v úlohe Carrie Layden, matky Drew a Kevinovej expriateľky, Joe Tippett (Rise) v úlohe Johna Rossa, manžela a stredoškolskej lásky Lori a Neal Huff (The Wire – Špina Baltimoru z produkcie HBO) v úlohe bratranca Mare, otca Dana Hastingsa.
MARE OF EASTTOWN je seriál z produkcie HBO vytvorený v koprodukcii so štúdiom wiip. Tvorca / scenárista / showrunner / a producent Brad Ingelsby, režisér/producent Craig Zobel, producent Paul Lee prostredníctvom štúdia wiip, producent Mark Roybal prostredníctvom štúdia wiip, producentka Kate Winslet, producent Gavin O’Connor, producent Gordon Gray prostredníctvom spoločnosti Mayhem Pictures.

Komentujte cez Facebook

Related posts