novinky 

JE TO TU: WONDER WOMAN 1984 UŽ ČOSKORO NA HBO GO

Vlajková loď štúdia Warner Bros. Pictures, superhrdinská snímka WONDER WOMAN 1984, bude mať exkluzívnu premiéru na HBO GO. Slovenská premiéra je stanovená na 16. apríla 2021.

Kormidla sa opäť ujala režisérka Patty Jenkins a v hlavnej úlohe sa vracia Gal Gadot. Film WONDER WOMAN 1984 z dielne Warner Bros. Pictures nadväzuje na štyri roky staré filmové predstavenia Wonder Woman, hrdinky zo superhrdinských komiksov DC.

V ďalších úlohách sa predstavia Chris Pine ako Steve Trevor, Kristen Wiig ako Cheetah, Pedro Pascal ako Max Lord, Robin Wright ako Antiope a Connie Nielsen ako Hippolyta.

Producenti filmu: Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot a Stephen Jones. Výkonní producenti: Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo a Wesley Coller.

Scenár napísala Patty Jenkins spoločne s Geoffom Johnsom a Davidom Callahamom. Za príbehom stojí duo Jenkins a Johns, postavy pochádzajú z komiksov DC. Filmový štáb popri režisérke Jenkins tvoria ďalší členovia tímu Wonder Woman, vrátane hlavného kameramana Matthewa Jensena, vedúcej výpravy nominovanej na Oscara – Aline Bonetto (Amélia z Montmartru) a kostýmovej výtvarníčky, držiteľky Oscara, Lindy Hemming (Piate cez deviate). Strihačom filmu je Richard Pearson, nominovaný na Oscara za film Let číslo 93. Hudbu zložil držiteľ Oscara, skladateľ Hans Zimmer (Dunkirk, Leví kráľ).

Komentujte cez Facebook

Related posts