novinky 

Cestovateľská stanica Travelxp 4K je dostupná už aj v češtine

Populárna cestovateľská stanica Travelxp 4K je dostupná aj v češtine (100%). „Sme radi, že ako prvý prinášame v ČR aj na Slovensku plnohodnotnú tematickú cestovateľskú stanicu v kvalite 4K, ktorá je naviac dostupná v češtine,“ povedal Jozef Pipek, výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá je distribútorom kanálov Travelxp HD a Travelxp 4K na Slovensku aj v Českej republike.

Kanál Travelxp HD prináša zaujímavé cestopisné a lifestylové programy z takmer päťdesiatich krajín sveta a to všetko vyrábané výhradne vo vlastnej produkcii. Program si veľmi rýchlo získal fanúšikov. Jeho sesterský kanál Travelxp 4K prináša program v skvelom 4K rozlíšení, čo je 4-násobok rozlíšenia Full HD. Neuveriteľne kvalitný obraz umožňuje divákom realisticky vnímať cestovateľské zážitky tak, akokeby boli na výprave spolu s cestovateľmi.

Travelxp HD na Slovensku a v Českej republike prináša Skylink už v základnom programovom balíčku Digital, Slovak Telekom v rozšírenej ponuke XL, T-Mobile Czech Republic v rozšírenej ponuke Premium, platforma Sledovanitv v základnej ponuke (v ČR aj SR) a na Slovensku ešte Martico.

Kanál je plne lokalizovaný do češtiny a pre záujemcov je k dispozícii aj originálna anglická zvuková stopa.

 

Komentujte cez Facebook

Related posts