novinky Pele Mele 

Skvelá krvavá bodka za San Diego Comic Con 2018

Nedeľa na Comic Cone nebýva veľmi živá. To najsilnejšie vidieť väčšinou v piatok alebo v sobotu. Aj v stánkoch majú niektoré raritky v nedeľu len s označením vypredané. Ale posledný deň na tomto pop kultúrnom sviatku priniesol niečo, čo ak by sme vynechali, história by nám to obúchala o hlavu. Už teraz hovorím, že toto bola jediná novinka, ktorú som si na IMDB dal z tohtoročného San Diega do svojho Watchlistu.

Tá novinka sa volá Deadly Class. Ide o pripravovaný seriál stanice SyFy v produkcii bratov Russovcov – režisérov najnovších Avengerov. Novinka, ktorá by sa mala na obrazovkách objaviť budúci rok, má rovnaký komixový pôvod ako dnes už legendárni Misfits. Krvavá škola pre zabijákov, ktorej riaditeľom bude (zrejme) Benedict Wong – áno Wong z Doctora Strangea a Avengerov vyzerá na prvých záberov veľmi sľubne. Keďže dodávatelia stanice SyFy spolupracujú tak s Netflixom ako aj s HBO, Deadly Class by nás nemal obísť.

Samozrejme, v jednotlivých denných sumároch sa nepodarilo zhrnúť úplne všetko, aj keď tu snaha bola. Avšak nemali by sme prehliadnuť informáciu o tretej série dokumentu Toys That Made Us, ktorú už plne produkuje Netflix (prvú sériu „len“ kupoval po odvysielaní v TV). Jeho tvorcovia to ohlásili na svojej panelovej diskusii, pričom prezradili, ktoré značky hračiek uvidíme. Ak ste doma mali My Little Pony, Teenage Mutant Ninja Turtles, Power Rangers alebo postavičky Wrestlingu (toto je u nás asi najmenej pravdepodobné), tak toto bude vaša šálka kávy. Navyše v rozhovore pre IMDB TV sme sa dozvedeli, že v jednom z dielov uvidíme aj veľkého fanúšika pop kultúry Kevina Smitha. Termín premiéry zatiaľ nie je známy.

San Diego Comic Con je za nami. Bol skvelý, aj keď na ňom neboli seriály od HBO alebo tvorcovia Avengerov. Na jeseň prídu ďalšie Comic Cony nielen v Amerike (hlavne New York), ale aj v Európe (Londýn alebo Viedeň). Ak máte radi aktuálne pop kultúrne trendy, určite si pozrite weby týchto podujatí, či náhodou nemajú vystúpiť na nich aj vaši obľúbenci. Garantujem vám, že to bude veľmi silný zážitok…

Komentujte cez Facebook

Related posts