novinky Pele Mele 

Stredovekí Simpsonovci a balík superhrdinov – Pele Mele tretieho dňa San Diego Comic Con 2018

Mimoriadny deň na San Diego Comic Con! Priniesol každému niečo od filmových a televíznych superhrdinov, cez stredovekých Simpsonovcov až po očakávanú tretiu sériu fašistickej Ameriky. Ak aspoň niečo z toho vás zaujíma, toto nemôžete obísť.

Sobota bola deň, kedy Matt Groening predstavil nielen informácie o novej sérii Simpsonovcov s avízom na halloweensky špeciál, ale aj o novej šou Disenchantment. Výlet do stredoveku aj vďaka prvému traileru vyzerá byť skvelý dôvod, prečo si v auguste zapnúť Netflix.

Amazon v San Diegu predstavil tretiu sériu Man in a High Castle, ktorá príde už v októbri. Tvorcovia zároveň oznámili, že si spoločnosť objednala aj štvrtú sériu.

Tretí deň na Comic Cone bol v znamení spoločnosti Warner Brothers. Warnerovci uviedli nové trailery na chystané filmy – dvojku Fantastických zverov, novú Godzillu s Milie Bobbie Brown, Aquamana ako aj očakávaný príchod ďalšej tváre zo sveta DC Comics, Shazama.

Televízia CW, ktorá je domovom seriálov o superhrdinoch zo sveta DC Comics, rovnako ako minulý rok predstavila celý balík noviniek o Flashovi, Legends of Tommorow, Arrowovi, Supergirl a minuloročnej novinke Black Lighting. Kto si na tieto postavy zvykol, môže čakať, že aj nastávajúca sezóna bude dostupná na Netflixe.

Dočkali sa aj fanúšikovia Preachera. Tretia séria je rohom a tak tu máme nový trailer.

Pre dnešok to je všetko. Pred sebou máme posledný deň na San Diego Comic Cone 2018 a už teraz môžeme povedať, že táto jazda stála za to.

Komentujte cez Facebook

Related posts