novinky 

Sacha Baron Cohen sa vrátil na televízne obrazovky v komediálnom seriáli WHO IS AMERICA?

Sedemdielny satirický seriál WHO IS AMERICA? predstaví rôznorodých jednotlivcov,  a to od neslávne známych až po úplne neznámych. To všetko naprieč politickým a kultúrnym spektrom.

Sacha Baron Cohen sa preslávil niekoľkými výraznými úlohami a radikálne napísanými postavami, ktoré sa ihneď zapísali do dejín televízie a filmu. Herec, scenárista a komik, je držiteľom dvoch cien BAFTA®, Zlatých glóbusov® a tiež bol nominovaný na Oscara. Na komediálnej scéne sa presadil vďaka Da Ali G Show. Tá počas svojej štvorročnej existencie získala šesť nominácií na cenu Emmy ® a dve ceny BAFTA®. Baron Cohen bol zároveň producentom, scenáristom aj hlavnou hviezdou tejto show. Jeho ďalším projektom bol Borat. Film sa okamžite stal fenoménom. V 24 krajinách bol na vrchole rebríčkov návštevnosti a Cohenovi vyniesol nomináciu na Zlatý glóbus® za najlepší mužský herecký výkon v komédii alebo muzikáli a nomináciu na Oscara za najlepší adaptovaný scenár.

V prípade WHO IS AMERICA? je Baron Cohen autorom a producentom. Premiérovú časť nového seriálu nájdete na HBO GO a nová časť pribudne každý týždeň.
Komentujte cez Facebook

Related posts