novinky 

Janek Rubeš provází turisty nejen Prahou, ale už i New Yorkem!

Mnoho turistů našlo v týmu pořadu Honest Guideinternetové televize Stream.cz své průvodcovské hrdiny, kteří je provází na cestách po krásách nejen hlavního města, ale i celé České republiky. Kromě zaručených místních tipů na nejlepší gastronomické zážitky, nejromantičtější místakulturní skvosty či různá skrytá zákoutí, o kterých často netuší ani tamní obyvatelé, odhalují Janek Rubeš a Honza Mikulka i nástrahy Prahy, jako jsou podvodné směnárny, ruličkáři či taxikáři. Nyní si připravili nejen pro zahraniční diváky, ale i pro české turisty, několik dílů z New Yorku.

Není to poprvé, co se Janek Rubeš a Honza Mikulka vypravili do zahraničí, aby divákům Honest Guide ukázali, co si nesmí nechat ujít. K jednotlivým dílům z BratislavyHelsinek a Tampere přibude nyní několik epizod z New Yorku. Hned v prvním díle s názvem Tajná místa Times Square přinášejí tipy na skvělý bar, rychlý oběd a oblíbený komiksový obchod.

„Často od kamarádů slýcháváme, jak je New York nejdražší město na světě, a přesto jsme tam našli levnější pizzu i pivo než je v Praze,“ říká Janek Rubeš.

„Zatímco najít levné pivo v centru Prahy není úplně problém, v New Yorku to byla poměrně výzva. Celý náš pořad si zakládáme na tom, že se co nejvíc vyhýbáme turistickým pastem. New York potvrdil, že stejně jako v Praze je kvalitní a levné místo vždy jen pár metrů vedle těch špatných. S naším průvodcem tak turisty snad pošleme na to správné místo,“ dodává Honza Mikulka.

Svým fanouškům se oba věnují nejen na Facebooku pořadu Honest Guide, ale i na speciálním YouTube kanále Stream.cz International.

Komentujte cez Facebook

Related posts