novinky 

Amazon miery na americký futbal a indické publikum

V uplynulých dňoch hodnotil Amazon prvý štvrťrok roka 2017. Hoci kľúčové posolstvo spoločnosti sa týkalo aktivít globálneho online obchodu, v hodnotiacej správe sa dotkli aj streamingovej služby Prime Video.

Amazon je spokojný, keďže filmy z jeho produkcie získali tri Oscary, dva za Manchester By The Sea (najlepší herec v hlavnej úlohe a najlepší pôvodný scenár) a The Salesman (najlepší cudzojazyčný film). Spolu s filmom oceneným v kategórii film roka La La Land Moonlight by sa už čoskoro mali objaviť v ponuke Prime Video. Vyhlásenie však neuvádza, či sa to týka aj európskeho trhu.

Jasná informácia sa týka prenosov amerického futbalu. Hoci Netflix športovým prenosom nedôveruje, Amazon si od nich veľa sľubuje. Počas tohtoročnej sezóny bude naživo vysielať štvrtkové zápasy NFL a dostupné budú podľa vyhlásenia pre desiatky miliónov užívateľov služby v 200 krajinách. To znamená aj Česko a Slovensko.

Veľké očakávania má spoločnosť od najrýchlejšie rastúceho trhu v Indii. Práve pre tento trh sa chystá produkcia až 18 originálnych TV show. Pokiaľ budú kvalitné, určite majú potenciál osloviť aj v Európe.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment