novinky 

Knuckles, prvý televízny seriál z filmového sveta Ježka Sonica, bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 3. augusta 2024

Nový hraný seriál bude sledovať Knucklesa na zábavnej a akčnej ceste za sebapoznaním, keď súhlasí s tým, že vycvičí Wadea ako svojho chránenca a naučí ho spôsoby bojovníka Echidnu. Seriál sa odohráva medzi filmami Ježko Sonic 2 a Ježko Sonic 3.Prvé tri epizódy budú k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od3. augusta, nové epizódy následne každý týždeň.

V hlavnej role sa predstaví Idris Elba. Adam Pally si zopakuje svoju rolu z filmovej franšízy ako Wade Whipple. Ďalšie herecké obsadenie tvoria Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso) a taktiež hosťujúce hviezdy Rory McCann (Game of Thrones) a Tika Sumpter, ktorá sa vracia ako Maddie.

V úplne novom seriáli a najnovšom diele z filmového sveta Ježka Sonica od Paramount Pictures a SEGA of America sa opäť stretáva pôvodný tím tvorcov filmov Ježko Sonic vrátane režiséra Jeffa Fowlera, výkonných producentov Neala H. Moritza, Tobyho Aschera, Johna Whittingtona a Toru Nakaharu, spolu s Idrisom Elbom, ktorý tiež pôsobí ako výkonný producent. Ďalšími režisérmi seriálu sú Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone a Carol Banker. Seriál pre televíziu vytvorili Whittington a Ascher, ktorí ho počas produkcie viedli. Whittington, ktorý bol spoluautorom filmu Ježko Sonic 2, pôsobil ako hlavný scenárista a bol aj autorom pilotného dielu seriálu. Medzi ďalších autorov seriálu patria Brian Schacter a James Madejski. Seriál je distribuovaný spoločnosťou Paramount Global Content Distribution.

Komentujte cez Facebook

Related posts