novinky 

Druhá séria kórejskej drámi Pachinko príde úž v lete

Odhalené prvé zábery a hlavná titulková sekvencia k rozsiahlej, veľmi očakávanej druhej sezóne od Soo Hugha a v hlavných úlohách s Lee Minho, Yuh-Jung Youn, Minha Kim, Anna Sawai, Jin Ha, Eunchae Jung, Soji Arai a Sungkyu Kim.

Apple TV+ predstavila prvý pohľad a dátum premiéry druhej sezóny oceňovaného a kritikmi vychvaľovaného epického hitu „Pachinko“. Druhá sezóna seriálu „Pachinko“, ktorý sa rozpráva v troch jazykoch – kórejčine, japončine a angličtine – a pozostáva z ôsmich hodinových epizód, bude mať celosvetovú premiéru v piatok 23. augusta, kedy bude odvysielaná prvá epizóda, po ktorej bude nasledovať jeden diel týždenne každý piatok až do 11. októbra. Seriál „Pachinko“, ktorý pochádza z dielne Media Res, bol oslavovaný pre svoj epický príbeh a chválený ako „pohlcujúca, dojemná cesta, ktorú musíte vidieť“. Seriál sa počas svojej prvej sezóny rýchlo stal certifikovaným čerstvým na Rotten Tomatoes a bol chválený ako „majstrovský“ a považovaný za „výnimočnú drámu“ a „jeden z najlepších seriálov roku 2022“.
Seriál „Pachinko“ vychádza z rovnomenného bestselleru New York Times a je rozsiahlym a hlboko dojímavým príbehom o láske a prežití štyroch generácií. Prvá sezóna získala 11 medzinárodných ocenení vrátane Peabody Award, American Film Institute Award, Critics Choice Award a Gotham Independent Film Award. V druhej sezóne účinkujú Lee Minho, Minha Kim, Anna Sawai, Yuh-Jung Youn, Jin Ha, Eunchae Jung, Soji Arai, Junwoo Han a Sungkyu Kim
„Pachinko“ vytvoril a napísal Soo Hugh, ktorý pôsobí ako výkonný producent spolu s Michaelom Ellenbergom a Lindsey Springer z Media Res a Theresou Kang pre Blue Marble Pictures. Režisérmi druhej sezóny sú Leanne Welham, Arvin Chen a Sang-il Lee.

Komentujte cez Facebook

Related posts