novinky 

Prime Video prinesie adaptáciu kultovej videohry SEGA Like a Dragon: Yakuza

Služba Prime Video oznámila obsadenie Kenta Kaku do úlohy Akiru Nišikijamu, alias Nišikiho, pre novinku Like a Dragon: Yakuza na Comic-Cone v San Diegu. Panel pre akčnú televíznu adaptáciu kultovej série videohier spoločnosti SEGA sa začal oficiálnym teaser trailerom, ktorý fanúšikom poskytol vôbec prvé zábery zo seriálu. Po exkluzívnom prvom pohľade vystúpil na pódium hlavný predstaviteľ seriálu Ryoma Takeuchi spolu so svojím seriálovým kolegom Kento Kakuom, ako aj Jamesom Farrellom, vedúcim oddelenia medzinárodných originálov v štúdiu Amazon MGM, a výkonným producentom seriálu Erikom Barmackom. Všetci štyria sa podelili o nadšenie divákov zo seriálu a hovorili o svojich rôznych úlohách pri uvádzaní adaptácie videohry do života.

K vzrušeniu v miestnosti prispeli aj panelisti, ktorí fanúšikov prekvapili exkluzívnymi klipmi, ktoré boli k dispozícii iba v miestnosti a ktoré predstavili Rjómu ako Kazumu Kirju a Kenta ako Nišikijamu Akiru. Panel sa skončil špeciálnym videoposolstvom od Masayoshiho Yokoyamu, výkonného producenta štúdia RYU GA GOTOKU v Japonsku, ktorý sa podelil o svoje zákulisné postrehy z tvorby videohry SEGA „Like a Dragon“.

Prvé tri epizódy hry Like a Dragon: Yakuza budú mať premiéru exkluzívne na Prime Video vo viac ako 240 krajinách a teritóriách po celom svete od štvrtka 24. októbra.

O Like a Dragon: Yakuza
Like a Dragon: Yakuza je kriminálny akčný seriál a zároveň hraná adaptácia s originálnym príbehom na motívy celosvetovo úspešnej hernej série Yakuza od spoločnosti SEGA: Ako drak. Príbeh sa odohráva v meste Kamurochō a prostredníctvom originálneho scenára rozpráva príbeh hlavnej postavy Kazuma Kiryu a jeho rastu. Seriál režíroval kritikmi oceňovaný Masaharu Take a hlavnú postavu Kazumu Kiryu stvárnil Ryoma Takeuchi. Seriál sa odohráva v rokoch 1995 a 2005 a sleduje životy priateľov z detstva a dôsledky rozhodnutí Kazumu Kiryu, obávaného a bezkonkurenčného bojovníka jakuzy so silným zmyslom pre spravodlivosť, povinnosť a ľudskosť.

Komentujte cez Facebook

Related posts