novinky 

Barbra Streisand vydala nový singel k pripravovanému pôvodnému seriálu SkyShowtime The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime dnes oznámila, že Barbra Streisand, držiteľka cien Emmy®, Grammy®, Oscar® a Tony®, speváčka, skladateľka, herečka, scenáristka a režisérka, nahrala úplne novú pieseň Love Will Survive, ktorá bude záverečnou titulnou skladbou pripravovaného originálneho seriálu SkyShowtime The Tattooist of Auschwitz (Tetovač z Auschwitzu).

Skladbu Love Will Survive zložil dvojnásobný držiteľ Oscara Hans Zimmer v spolupráci s Karou Talve, viacnásobnou nominantkou na cenu Emmy, a držiteľom ceny Grammy Walterom Afanasieffom. Text zložil Charlie Midnight, nominant na cenu Grammy a Zlatý glóbus®.

Zimmer a Talve skomponovali aj pôvodnú hudbu pre pripravovaný šesťdielny limitovaný seriál, v ktorom účinkujú Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak a Jonas Nay.

Streisand, ktorej kariéra trvá viac ako šesť desaťročí a zahŕňa množstvo ocenení a svetových hitov, ako napríklad jej vlastné skladby Evergreen, The Way We Were a Woman in Love, na tejto novej nahrávke sprevádza špičkový Londýnsky symfonický orchester pod taktovkou Williama Rossa.

Producentmi skladby sú niekoľkonásobní držitelia ceny Grammy Walter Afanasieff a Peter Asher. Výkonnými producentmi sú Barbra Streisand, Jay Landers a Russell Emanuel.

„Vzhľadom na nárast antisemitizmu na celom svete som túžila zaspievať pieseň Love Will Survive v kontexte tejto série ako spomienku na šesť miliónov duší, ktoré sa stratili pred menej ako 80 rokmi. A taktiež povedať, že aj v tých najtemnejších časoch môže sila lásky zvíťaziť a pretrvať,“ povedalaBarbra Streisand.

The Tattooist of Auschwitz (Tetovač z Auschwitzu) je príbehom Laliho (Jonah Hauer-King), slovenského Žida, ktorý bol v roku 1942 deportovaný do koncentračného tábora Auschwitz, kde bolo počas holokaustu zavraždených viac ako milión Židov.

Krátko po príchode sa stal jedným z tätowiererov (tetovačov), ktorí mali za úlohu tetovať identifikačné čísla na ruky spoluväzňov. Jedného dňa sa stretne s Gitou (Anna Próchniak), keď jej na ruku tetuje väzenské číslo. Zažijú lásku na prvý pohľad, a tak sa začína odvážny, nezabudnuteľný a veľmi ľudský príbeh. Pod neustálym drobnohľadom prchkého dôstojníka SS Baretzkiho (Jonas Nay) sú Lali a Gita odhodlaní udržať jeden druhého nažive.

Približne o 60 rokov neskôr sa dnes osemdesiatročný Lali (Keitel) stretáva so začínajúcou spisovateľkou Heather Morris (Lynskey). Nedávno ovdovelý Lali nájde odvahu vyrozprávať svetu svoj príbeh. Keď Lali opisuje Heather svoju minulosť, stretáva s traumami z mladosti a znovu prežíva svoje spomienky na zamilovanie sa na tých najtemnejších miestach. 

„Barbra Streisand je jednou z najznámejších umelkýň na svete a my sme hlboko poctení, že s ňou môžeme spolupracovať. Barbra a jej tím vytvorili tú najkrajšiu pieseň, ktorá vychádza z Hansovho a Karinho ústredného motívu seriálu a vystihuje kľúčové posolstvo seriálu – láska prežije. Nahrávanie piesne s Barbriným ikonickým vokálom a Williamom Rossom dirigujúcim LSO v štúdiách Abbey Road bol nezabudnuteľný moment a spomienka, ktorú si budem navždy uchovávať. Sme nadšení, že sme si týmto spôsobom mohli uctiť pamiatku Laliho a Gity touto krásnou originálnou skladbou,“ dodalaClaire Mundell, výkonná producentka spoločnosti Synchronicity Films.

Seriál The Tattooist of Auschwitz (Tetovač z Auschwitzu), ktorý režírovala Tali Shalom-Ezer, produkovala Claire Mundell prostredníctvom svojej spoločnosti Synchronicity Films a vznikol v spolupráci so Sky Studios a All3Media International. Seriál vznikol v koprodukcii spoločností Sky a Peacock. Jacquelin Perske je výkonnou producentkou a hlavnou scenáristkou The Tattooist of Auschwitz (Tetovač z Auschwitzu) spolu so scenáristami epizód Evanom Placeym (pomocný producent) a Gabbie Asher. Serena Thompson je výkonnou producentkou pre Sky Studios.

Všetky epizódy seriálu The Tattooist of Auschwitz (Tetovač z Auschwitzu) si môžete pozrieť na SkyShowtime od 7. júna.

Komentujte cez Facebook

Related posts