novinky 

Seriálová Pomáda príde na jar na SkyShowtime

V desaťdielnom muzikálovom seriáli sa v hlavných úlohách predstaví Marisa Davila a Cheyenne Isabel, k dispozícii bude túto jar, exkluzívne na SkyShowtime. Grease: Rise of The Pink Ladies z produkcie spoločností Paramount Television Studios bude k dispozícii na SkyShowtime už na jar.

Muzikálový seriál sa odohráva štyri roky pred pôvodnou Pomádou (Grease). V roku 1954, než začal vládnuť rock‘n‘roll a pred tým, než boli T-Birds najväčší frajeri na škole, sa štyria naštvaní outsideri rozhodnú začať baviť po svojom a vyvolajú morálnu paniku, ktorá navždy zmení strednú školu Rydell High.

Okrem Marisy Davila (Jane) a Cheyenne Isabel Wells (Olivia), v seriáli ďalej hrajú Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) a Jackie Hoffman (zástupkyňa riaditeľky McGee). 

Annabel Oakes („Atypical”, „Transparent”) je nielen scénáristkou a producentkou, ale aj produkčnou a režisérkou seriálu.  Marty Bowen a Wyck Godfrey sú výkonnými produkčnými za produkčnú spoločnosť Temple Hill. Ďalšími výkonnými produkčnými sú Adam Fishbach a Alethea Jones („Made For Love”, „Dollface”, „Evil”), pričom Alethea zároveň režírovala aj pilotný diel a dve ďalšie epizódy série. Prostredníctvom mediálnej spoločnosti PICTURESTART seriál produkuje Grace Gilroy, zatiaľ čo výkonnými produkčnými sú Erik Feig a Samie Kim Falvey. Na choreografii aj réžii sa podieľal Jamal Sims a hudbu zložil Justin Trante, výkonný hudobný producent a skladateľ nominovaný na cenu GRAMMY.


Služba SkyShowtime je spotrebiteľom k dispozícii prostredníctvom aplikácie SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, Android, a na webových stránkach: www.skyshowtime.com. Mesačný poplatok za SkyShowtime je EUR 5.99, aktuálne si ho však môžete zakúpiť za EUR 2.99 pri aktivácii do 11. apríla 2023.

Komentujte cez Facebook

Related posts