novinky 

Boj o přežití pokračuje. Voyo uvede australskou verzi reality show Survivor

Reality show Survivor Česko & Slovensko spěje do svého velkého finále, které odstartuje v pátek 6. května ve 20:20 na obrazovkách TV Nova. Na jeho konci bude znám vítěz, který si odnese historicky první titul česko-slovenského Survivora a k tomu odměnu 2,5 milionu korun. Jedno dobrodružství tak bude završeno, ale boj o přežití plný náročných sportovních disciplín nekončí. Voyo v pátek 29. dubna exkluzivně uvede první díl páté řady australské verze Survirora.

Předplatitelé Voyo se mohou těšit na další dobrodružství zasazené do exotického prostředí, které soutěžící tentokrát zavede na jihopacifické souostroví Fidži, aby zde prověřili své fyzické síly, psychickou odolnost i herní taktiku. V páté řadě australské verze Survivora se proti sobě opět postaví dva kmeny tvořené vždy ze šesti mužů a šesti žen: Modrý kmen, složený z dvanácti veřejně známých osobností, které ve svých oborech dosáhly mimořádných úspěchů a červený kmen, tvořený dvanácti běžnými Australany. Dokáže červený tým Aspirantů v soubojích o imunitu a odměny konkurovat modrému týmu Šampiónů, ve kterém se představí například hvězda Ligy australského fotbalu, válečný veterán z války v Afghánistánu, olympijská vítězka v akrobatickém lyžování nebo legenda ženského olympijského plavání? A kdo ze soutěžících si po padesáti dnech strávených na opuštěném ostrově nakonec odnese titul pátého australského Survivora spolu s odměnou 500 000 australských dolarů? Úvodní epizodu reality show Survivor Austrálie sledujte na Voyo už tento pátek.

Pátá řada Survoru Austrálie startuje exkluzivně na Voyo už v pátek, 29. dubna. 2022. Další díly úspěšné reality show plné adrenalinu budu předplatitelé Voyo moci sledovat vždy v úterý a v pátek. 

Komentujte cez Facebook

Related posts