novinky 

Pokecajte si s Aňou Geislerovou a ďalšími hviezdami HBO na Instagrame

Annu Geislerovú (Až po uši), Martina Hoffmana, Kristýnu Podzimkovú (Bez vedomia) a ďalšie herecké hviezdy budú súčasťou projektu #HBOGOLive – spoločného sledovania seriálov prostredníctvom živého vysielania na Instagrame.
Pandémia COVID-19 núti milióny ľudí po celom svete k izolácii. Mnohí tak hľadajú zábavu a relax pri sledovaní obľúbených filmov a seriálov na HBO GO. Radi by sme podporili vládne rozhodnutie a vyzvali fanúšikov, aby boli #spoludoma a užili si s nami LIVE STREAM PARTY, a to každý utorok (od 18:00) na instagramovom profile HBO_CZSK. Prvé vysielanie sa bude konať 21. 4. s Lukášom Hejlíkom. Ďalšie utorky sa potom môžete tešiť na Annu Geislerovú (Až po uši), Martina Hoffmana, Kristýnu Podzimkovú (Bez vedomia) a ďalšie herecké hviezdy.
Vybrali sme hercov a herečky z originálnych produkcií HBO EUROPE (Pustina, Až po uši, Bez vedomia, Terapia). Každý z nich bude v priamom prenose sledovať jednu časť, v ktorej vystupuje, alebo vyberie svoj obľúbený seriál z HBO GO. Bude komentovať a zasahovať do deja, spomínať na pocity z natáčania, zábavné historky, hereckých kolegov, lokácie a odpovedať na otázky fanúšikov. Samotná akcia si ďalej kladie za cieľ, poskytnúť fanúšikom rozptýlenie, umožniť im opäť zdieľať pocity zo spoločnej udalosti, zažiť pocit spolupatričnosti a interakcie s ostatnými ľuďmi.
Prostredníctvom živého vysielania (LIVE STREAM PARTY) chceme pomôcť umelcom, divadelným spolkom a podporiť kultúrne podujatia. Za každého hosťa, ktorý sa na jeden deň ujme instagramového profilu a prevedie fanúšikov živým vysielaním, odošleme cez 40 000 Kč na nákup vstupeniek na FESTIVAL NIC 2020.
HBO Europe sa tak rozhodlo finančne podporiť kultúru v Českej republike sumou 250 000 Kč, ktorá bude rozdelená medzi jednotlivé vybrané subjekty. Umelci a umelkyne bojujú s koronavírusovou krízou každý deň. Veľa z nich aktívne pomáha svojim komunitám, hoci ich vlastné príjmy v podstate zo dňa na deň spadli na nulu: divadlá sú zatvorené, koncerty sa nekonajú, do galérií sa nesmie a len online aktivity prežitie nezabezpečia. Preto sa HBO Europe rozhodlo aktívne zapojiť a podporiť umelcov.
Keď sa svet okolo nás opäť vráti do normálu, budeme mať istotu, že obľúbené divadlá, kluby, galérie, koncertné sály a ďalšie ostrovy kreatívnej slobody môžu aj naďalej pokračovať v tom, čo vedia najlepšie: rozširovať obzory, prinášať radosť, ale v prvom rade zážitky, na ktoré nikdy nezabudneme.

Komentujte cez Facebook

Related posts