novinky 

Čo pozerať vo februári 2020

Máme tu najkratší mesiac roka, kedy sa dočkáme nielen sviatku zaľúbených, ale aj mesiac, kedy sa odovzdávajú Oscary. Aj preto vám garantujem, že sa nebudete vďaka streamingovým službám nudiť.

  • Služba mesiaca: Netflix

Netflix sa oplatí zaplatiť nielen kvôli silným novinkám, ale aj kvôli tomu, že táto služba v oskarových nomináciách dominuje nad ostatnými produkčnými spoločnosťami. Takže ak ste ešte nevideli Irishmana, Marriage Story, Dvoch pápežov ale aj animáky I Lost My Body či Klaus a dokumenty American Factory či Edge of Democracy, tak si to určite doplňte.

  • Seriál mesiaca: Locke and Key (Netflix)

Skúste si spojiť Stranger Things, Harryho Pottera a Kroniky Narnie, získate toto mysteriózne dobrodružstvo, ktoré osloví aj dospelých. Nečakajte žiadnu sladkú vec ako Lost in Space, ani satanistické psychadelické kino ako nová Sabrina. Pôvodný komix uchopili ľudia podpísaní napríklad pod 13 Reasons Why alebo Jack Ryan a výsledok je prudko pozerateľná rodinná zábava.

  • Dokument mesiaca: McMillions (HBO GO)

Možno niektorí z vás na cestách po svete zachytili obdobie, kedy McDonalds podporoval predaj svojich nápojov a jedál kupónmi zapadajúcimi do známej hry Monopoly. Napriek úspešnosti tohto marketingového kroku sa s rozdávaním cien spojil jeden megapodvod porovnateľný so slovenským štátnym obstarávaním. HBO teraz prichádza so šesťdielnym seriálom, ktorý odhaľuje celý proces vyšetrovania. Odporúčam.

  • Reality Show: Love Is Blind (Netflix)

Netflix opätovne skúša žáner reality show a po Circle prichádza so sociálnym experimentom, kde zisťuje, či z randenia na slepo môže vzniknúť skutočná láska.

  • Návrat mesiaca: Babylon Berlin (HBO GO)

Najdrahší nemecký seriál sa vracia a s ním aj skvelý režisér Tom Tykwer. Prvá séria mala výbornú atmosféru, tak verme, že vysoký štandard sa zachová aj teraz.

  • Úlet mesiaca: Posledný Srb v Chorvátsku a.k.a. Voda, Krv, Rakija a Zombie Epidémia (HBO GO)

Pokiaľ sa vám javí realita príliš nudná, tak pri tomto úplne vypnete. Stačí povedať len toto: Chorvátska. Zombie. Komédia. Viac už netreba vedieť.

Komentujte cez Facebook

Related posts