novinky tipy 

Zažite skutočnú Silvestrovskú zábavu so Stand-Upistami

Silvester je tradične o zábavných programoch, ale medzi nami – repríza Kameňáka ani Susedov nie je to pravé. Svetom vládnu stand-upisti a tí vedia veľmi dobre zabaviť. Tu je niekoľko tipov na tento Silvester:

Jimmy Carr (Netflix)

Najväčšia britská stand-upová hviezda súčastnosti. Ak ste ho tento rok nevideli naživo v Prahe alebo Bratislave,  pustite si ho na Netflixe. Ak ste ho videli, radi na neho zaspomínate.

Chris Tucker (Netflix)

Tuckerovi sa podarilo preraziť vo veľkých hollywoodskych filmoch od Križovatky smrti až po Piaty element. Ale vlastná show, kde si nemusí dávať servítku pred ústa? To si môžete pozrieť práve cez Netflix.

Jim Gaffigan (Netflix)

Hovorí sa, že neexistuje téma, z ktorej by nedokázal urobiť vtip. Napríklad obézne veľryby. Nie je problém.

Rossie O´Donnell (HBO GO)

Rossie môžete poznať z množstva hollywoodskych komédií. Dnes má za sebou prekonaný infarkt, ktorý dokáže obrátiť na humor. Pozrite si jej špeciálny program „Od srdca“.

To najlepšie z Na stojáka (HBO GO)

Stand-upovú kultúru v našich zemepisných šírkach a výškach rozvinula HBO a dala priestor vyrásť dnes už osobnostiam ako Iva Pazderková, Miloš Knor alebo Lukáš Pavlásek. Keďže ide pôvodný obsah HBO, v knižnici HBO GO je bez časového obmedzenia.

 

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment