novinky 

DRUHÁ SÉRIA PÔVODNÉHO DRAMATICKÉHO SERIÁLU HBO ROD DRAKA BUDE MAŤ PREMIÉRU 17. JÚNA NA HBO A MAX

Osemdielna druhá séria pôvodného dramatického seriálu HBO ROD DRAKA sa začína v PONDELOK 17. JÚNA na HBO a bude k dispozícii na streamovanie na platforme Max.Francesca Orsi, Viceprezidentka Programu HBO a dramatických seriálov a filmov, to dnes oznámila na podujatí Series Mania vo francúzskom Lille v rámci celosvetového oznámenia spoločnosti Warner Bros. Discovery, že Max bude v Európe uvedený 21. mája. Zároveň tu predstavila prvé upútavky z druhej série seriálu.

Západozem je na pokraji krvavej občianskej vojny, v ktorej Zelená a Čierna rada bojujú o kráľa Aegona a kráľovnú Rhaenyru. Každá strana verí, že tá jej je právoplatným nástupcom na Železný trón, a tak trailery Zelenej a Čiernej rady odrážajú tieto dva pohľady v oddelených, ale vzájomne sa doplňujúcich poloviciach toho istého príbehu. Pre celosvetové publikum „Všetci si musia vybrať“ svoju stranu rodu Targaryenovcov, keďže kráľovstvo sa v druhej sérii rozpadá.

V obsadení druhej série sa predstavia Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D‘Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno a Rhys Ifans. V druhej sérii sa objavia aj Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall a Matthew Needham.

Nové herecké obsadenie druhej série tvoria Abubakar Salim ako Alyn z Hullu, Gayle Rankin ako Alys Rivers, Freddie Fox ako ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale ako ser Simon Strong, Clinton Liberty ako Addam z Hullu, Jamie Kenna ako ser Alfred Broome, Kieran Bew ako Hugh, Tom Bennett ako Ulf, Tom Taylor ako lord Cregan Stark a Vincent Regan ako ser Rickard Thorne.

Komentujte cez Facebook

Related posts