novinky 

Disney+ rozšíri už v júni svet Star Wars o nový seriál Akolytka

Pôvodný hraný seriál spoločnosti Lucasfilm bude mať premiéru dvoch častí už 5. júna. V seriáli Star Wars: Akolytka postaví vyšetrovanie šokujúceho zločinu uznávaného majstra Jedi (Lee Jung-jae) proti nebezpečnej bojovníčke z minulosti (Amandla Stenbergová). Popri tom, ako sa objavujú ďalšie stopy, vydávajú sa na temnú cestu, kde zlovestné sily odhalia, že všetko nie je také, ako sa zdá….

V seriáli účinkujú Amandla Stenbergová, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keenová, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smithová, Rebecca Hendersonová, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo a Carrie-Anne Mossová.
Seriál vytvorila Leslye Headlandová na motívy Star Wars Georgea Lucasa a spolu s Kathleen Kennedyovou, Simonom Emanuelom, Jeffom F. Kingom a Jasonom Micallefom pôsobí ako výkonná producentka. Charmaine DeGratéová a Kor Adana sú spoluvýkonnými producentmi. Seriál produkovali Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shimová a Rob Bredow.
Lesley Headlandová sa zhostila aj réžie prvý dvoch častí (epizóda 101 a 102). Jej prácu dopĺňajú režiséri Kogonada (epizódy 103 a 107), Alex Garcia Lopez (epizódy 104 a 105) a Hanelle Culpepperová (epizódy 106 a 108).
Hudbu k seriálu Star Wars: Akolytka zložil ocenený hudobný skladateľ Michael Abels, ktorý je známy aj svojou prácou na filmoch Uteč a My.
Komentujte cez Facebook

Related posts