novinky 

Už v apríli sa dočkáme seriálu, ktorý je poctou legendárnej Pomáde

SkyShowtime potvrdila dátum uvedenia nového seriálu Grease: Rise of the Pink Ladies.  Nadchádzajúci muzikálový seriál z produkcie Paramount Television Studios bude mať premiéru na SkyShowtime v piatok 7. apríla. Nové epizódy z desaťdielnej série budú k dispozícii každý piatok.

Tento muzikálový seriál sa odohráva štyri roky pred pôvodnou Pomádou (Grease). V roku 1954, než začal vládnuť rock’n’roll a pred tým, než boli T-Birds najväčší frajeri na škole, sa štyria naštvaní outsideri rozhodnú začať baviť po svojom a vyvolajú morálnu paniku, ktorá navždy zmení strednú školu Rydell High.

V seriáli hrajú Marisa Davila ako Jane, Cheyenne Isabel Wells ako Olivia, Ari Notartomaso ako Cynthia, Tricia Fukuhara ako Nancy, Shanel Bailey ako Hazel, Madison Thompson ako Susan, Johnathan Nieves ako Richie, Jason Schmidt ako Buddy, Maxwell Whittington-Cooper ako Wally a Jackie Hoffman ako zástupkyňa riaditeľky McGee.

Annabel Oakes („Atypical”, „Transparent”) je nielen scenáristkou a producentkou, ale aj produkčnou a režisérkou seriálu.  Marty Bowen a Wyck Godfrey sú výkonnými produkčnými za produkčnú spoločnosť Temple Hill. Ďalšími výkonnými produkčnými sú Adam Fishbach a Alethea Jones („Made For Love”, „Dollface”, „Evil”), pričom Alethea zároveň režírovala aj pilotný diel a dve ďalšie epizódy série. Prostredníctvom mediálnej spoločnosti PICTURESTART seriál produkuje Grace Gilroy, zatiaľ čo výkonnými produkčnými sú Erik Feig a Samie Kim Falvey. Na choreografii aj réžii sa podieľal Jamal Sims a hudbu zložil Justin Trante, výkonný hudobný producent a skladateľ nominovaný na cenu GRAMMY.

Komentujte cez Facebook

Related posts