novinky tipy 

10 vecí, ktoré treba vidieť v októbri 2019

Začína nám október, ktorý má tento rok zvláštny nádych. Je to posledný mesiac, kedy sa súťaž o kreditku odohráva v podstate medzi dvomi, prípadne tromi službami. Novinky tohto mesiaca vás majú presvedčiť, že je správne zostať s týmito službami aj v nasledujúcich mesiacoch.

Watchmen (HBO)

HBO prichádza s vlastnou komixovou sériou, pre ktorú bude hlavným súperom Amazoňácky Boys alebo Netflixový Punisher. Za projektom je David Lindenoff, zodpovedný za projekty ako Lost alebo Leftovers. Presvedčiť diváka HBO s týmto žánrom nebude jednoduché, ale po tom, čo sme zažili s Westworld, verím, že sa máme na čo tešiť.

Batwoman (HBO)

Ďalšia nová komixovka tohto mesiaca prichádza na HBO GO spolu s uvedením na americkej stanici CW. Americké médiá túto sériu vo veľkom očakávajú aj vzhľadom na zasadenie do sveta, ktorého sú súčasťou úspešné série Supergirl, Flash alebo Arrow.

El Camino: Breaking Bad Movie (Netflix)

Breaking Bad alias Perníkový tatko je aj šesť rokov po jeho ukončení stále populárnym seriálom. Netflix prichádza s filmovým špeciálom, ktorý by podľa vyjadrení mal byť viac ako len servisom pre fanúšikov. Aj keď je pravda, že podľa všetkého už pána profesora – variča už neuvidíme.

Katarína Veľká (HBO)

HBO sa na východ od nás zapáčilo. Po tom, ako sme tento rok videli Černobyl, nás teraz čaká štvordielna séria o ruskej vladárke s oscarovou Helen Mirren. Za réžiu je zodpovedný jeden z režisérov Netflixovej Koruny a scenárista písal scenár pre sériu Alžbeta I.

The Laundromat (Netflix)

Netflix má tento rok záujem čo najviac uspieť na cenách ako Oscary a Zlaté glóby a jedným z ašpirantov by mal byť aj tento film, za ktorým nie je nikto menší ako Steven Soderberg a je plný hviezd ako Antonio Banderas, Gary Oldman, Meryl Streep či Sharon Stone. A hoci trailer vyzerá bláznivo, ide o vážnu tému Panama Papers a globálneho prania špinavých peňazí.

Modern Love (Amazon)

Októbrová novinka Amazonu má ambíciu osloviť romantické duše, ktorým chýbajú kúsky ako Láska nebeská alebo Nothing Hill. Modern Love je poviedkovým seriálom, kde každý diel je samostatným príbehom. Väčšinu poviedok zrežíroval autor oscarového Once a tešiť sa okrem iných môžeme aj na Anne Hatheway, Tinu Fey alebo Andy Garcia.

Living With Yourself (Netflix)

Timothy Greenberg, ktorý bol v rokoch 2006-2016 producentom komediálnej Daily Show, teraz prichádza s originálnym seriálom s Paulom Ruddom v hlavnej úlohe. Ten sa rozhodol zabezpečiť si svoj vylepšený klon, avšak s novou situáciou bude mať nové životné „výzvy“.

Living Undocumated (Netflix)

O nelegálnych migrantoch často počúvame v správach, ale tento seriál sa rozhodol podrobne spracovať skutočný život rodín, ktoré nelegálne žijú v Amerike.

Rhythm + Flow (Netflix)

Hudobných show nie je nikdy dosť. Tento nový program má za cieľ nájsť novú hiphopovú hviezdu a o víťazovi budú okrem iných rozhodovať Cardi B. alebo Chance the Rapper.

Zlaté dievča (HBO)

Andreea Răducan je jedna z najvýznamnejších rumunských gymnastiek. V roku 2000 v Sydney získala zlatú medailu, ale o tri dni o ňu prišla kvôli dopingovému testu. Zakázané látky boli v tabletke na prechladnutie, ktorú jej dal doktor krátko pred pretekom. Po pätnástich rokoch sa v tomto dokumente Andrea púšťa do boja s ľuďmi, ktorí ju podviedli.

trailer nie je aktuálne dostupný

Komentujte cez Facebook

Related posts