novinky 

Televize Seznam na podzim nabídne divákům nové pořady Josefa Klímy, Lucie Výborné a Roberta Čásenského, Studio Byznys, artové filmy a seriály i sportovní show

Celoplošnou televizní stanici internetové jedničky Seznam.cz čeká první podzim a s ním i nové pořady a tváře. Od pondělí do pátku bude televize vysílat nový projekt ze světa byznysu přenášený exkluzivně z prostor nového studia z pražské burzy. Víkendový program v prime time pak rozšíří nové bloky obsahu o páteční nezávislé filmy, sobotní unikátní sportovní show a nedělní seriály. Mezi další novinky patří investigativně-reportážní cyklus Záhady Josefa Klímy či outdoorový pořad rádiové moderátorky Lucie Výborné Extreme Interviews. K moderátorům rozhovorového formátu Výzva se pak přidá renomovaný žurnalista Robert Čásenský.

I na podzim se v Televizi Seznam objeví další pokračování pořadů, které patří mezi stálice programu. Novinky ve Šťastném pondělí představí Jindřich Šídlo, který každý týden glosuje aktuální témata humorem sobě vlastním, nebo Anita Baselová a její projekt #ZDAVUVEN o mladých, úspěšných a talentovaných lidech. Oblibě se těší i reportérský cyklus Obzor Filipa Horkého zabývající se nejen světovými politickými tématy, ale i vážnými sociálními problémy české společnosti, jako jsou lidé bez domova či množírny se zvířaty, investigativní série Zvláštní vyšetřování Sabiny Slonkové a Jirky Kubíka o největších kauzách současnosti. Dále pak Honest Guide s Jankem Rubešem a Honzou Mikulkou mapující turistické nástrahy měst, Moje místa Blanky Kubíkové ukazující, kde žijí a tvoří slavní Češi a Slováci, včetně jejich intimní zpovědi o životě a práci. Ranní a dopolední hodiny Televize Seznam patří pořadům Ráno na Gauči, Rodinka a magazínu ze světa showbyznysu Slavní. V červnu spustila televize interaktivní talk show V centru, ve které se střídají v moderaci Kovy, Janek Rubeš, Shopaholic Nicol a Tomáš Verner a zvou si zajímavé hosty z politického, kulturního i sportovního dění.

Nové pořady plné zajímavých osobností, byznysu, sportovních událostí i automobilů

„Velké množství novinek, které na podzim spustíme, jsme připravovali na základě zkušeností z prvního půlroku fungování televize. Ten potvrdil, že uvnitř Seznamu i mezi externími partnery je velká chuť program Televize Seznam dál inovovat a obohacovat o neotřelé formáty. Jsme televize z internetu. Máme v sobě zakódované, že moderní médium se neustále mění. Schopnost rychle reagovat, vyvíjet se a vnímat lidi kolem sebe. Zároveň je Seznam místem, kde může vzniknout a skutečně vzniká kvalitní, nezávislý obsah. To přitahuje i zkušené profesionály z branže, kteří prostě chtějí dělat dobré věci správně,“ říká ředitel divize Zpravodajství a Televize Seznam Jakub Unger.

Záhady Josefa Klímy

Nový pořad úspěšného a známého reportéra Josefa Klímy, který bude odhalovat nové kauzy od 3. září každou neděli ve 20:00 hodin.

„V našem pořadu se mohou diváci dozvědět například, že jsme upozorňovali policii na gang, který přepadává seniory, jehož členem se ukázal být údajný útočník, který napadl Petru Kvitovou. Nebo kauzu vraždy, kde jsou policisté dodnes přesvědčeni o tom, kdo byl pachatel, a přesto vrah nebyl potrestán. Zpracováváme i historické záhady, například zapadlý případ, kdy čeští odbojáři chtěli velmi neobvyklým způsobem zabít za 2. světové války K. H. Franka,“ prozradil Josef Klíma. 

Josef Klíma, foto: Tomáš Svoboda

Extreme Interviews

Outdoorové rozhovory Lucie Výborné, moderátorky Českého rozhlasu. Diváci mohou zapomenout na studio a dvě židle a těšit se na hory, vodu, skály a akční interviews s výjimečnými lidmi přímo v jejich prostředí.

Dvacet pět let dělám rozhovory se zajímavými lidmi v této zemi. Čtyřicet let sportuji a snažím se být v sepjetí s přírodou v outdoru, kterému někdo říká adrenalin. Myslím, že je na čase obě tyto věci spojit a být s lidmi přímo na místě,“ říká Lucie Výborná.

Sportovní show

Jedinečná sportovní show v hlavním vysílacím čase. Živý sport, exkluzivní sportovní akce i zákulisí a velké hvězdy domácího i světového sportu na obrazovkách Televize Seznam.

„Svižný, zábavný sportovní pořad s unikátním vlastním programem a tvůrčími nápady, ve kterých se propojuje interakce s fanoušky a internetový přístup k tvorbě videa, podle nás na české scéně není a chybí. Spolu s Jirkou Hoškem a Jindrou Šídlem se pouštíme do nového dobrodružství, které nás zatím nesmírně baví. Tak snad bude i diváky,“ říká Luděk Mádl, jedna z tváří pořadu a sportovní šéfreportér Seznam Zpráv.

Studio Byznys

Každodenní nový pořad Televize Seznam rozebere zásadní ekonomická témata, trendy a osobnosti, které hýbou světem financí. Vysílat se bude živě z nového studia v prostorách BCP Praha.

Výzva Roberta Čásenského

Respektovaný novinář a vydavatel časopisu Reportér bude exkluzivně pro Seznam.cz připravovat rozhovory s významnými lídry českého byznysu.

„V rámci pořadu Výzva budu jednou měsíčně zpovídat některou ze zajímavých osobností velkého českého byznysu. Rozhovorů už jsem dělal nejspíše stovky, ale před kamerou to bude premiéra. Doufám, že to bude zajímavé pro hosty, pro mne a především pro diváky,“ říká Robert Čásenský.

Studenti točí pro Seznam

V exkluzivní spolupráci s pražskou VOŠP budou mladí publicisté a filmaři připravovat pořad o světě, jak ho vidí oni sami. Autorská tvorba studentů se zároveň stane denní součástí obsahu webu Seznam Zprávy a Televize Seznam.

Garáž

Magazín o autech jinak. Tvůrci úspěšného webového projektu Garáž.cz začnou točit speciální automobilový pořad pro Televizi Seznam.

Diváci se mohou od podzimu těšit i na filmy a seriály

 „Televize Seznam chce být místem, kde lidé najdou originální, kvalitní informace a zábavu. Budeme nakupovat a vysílat artovou, nezávislou filmovou a televizní tvorbu. Chceme v evropské i mimoevropské tvorbě vyhledávat díla, která nutí diváky přemýšlet a dívat se na svět kolem sebe s otevřenýma očima. A samozřejmě nezapomínáme ani na originální tvorbu našeho Stream.cz,“ dodává Jakub Unger.

Na nových formátech bude Seznam.cz spolupracovat s významnými partnery – ekonomické studio vzniká s podporou Burzy cenných papírů Praha, filmové a seriálové akvizice pro Televizi Seznam zajišťuje exkluzivně renomovaná společnost AQS. Koprodukce večerní sportovní show se pak ujme firma Elite Solutions, která má za sebou úspěšné projekty v oblasti interaktivního sportovního obsahu a videa.

Komentujte cez Facebook

Related posts