novinky Pele Mele 

Pele Mele 20. týždňa – Obamovci a Trump sa stretnú na Netflixe

Čosi, čo by čakal málokto, sa stáva skutočnosťou. Barack Obama a Donald Trump sa spájajú. Nejde však o žiadne názorové zbližovanie, ale zhoda okolností (či zámer marketingu streamingovej jednotky), že v jednom týždni Netflix predstavil pôvodné programy so súčasným, ako aj bývalým prezidentom USA. O príprave projektu manželov Obamovcov sa hovorilo už dlhšie a priestor im venoval aj VeľkýObsah.info. V uplynulých dňoch sme sa však dozvedeli, že nepôjde len o jednorazovú akciu, ale že pôjde o celý balík obsahu. Jeho súčasťou by mali byť tzv. scripted aj non-scripted projekty. Z čoho možno vydedukovať, že si Obamovci zrejme strihnú pozíciu producentov (alebo sprievodcov) dokumentárnym seriálom a zároveň by mali viesť (moderovať?) talk-show. A čo na to Donald Trump? Príbeh súčasnej hlavy Spojených štátov rozdelený do štyroch hodinových dielov minisérie sa už objavil v knižnici Netflixu. Ak vás zaujíma vzostup miliardára a jeho premena na politika, pozrite si už dostupné Trump: The American Dream.

Ohlásené novinky a pokračovania

  • Nebyť amerických prezidentov by topnovinkou bol ohlásený projekt Michaela Baya (áno, režiséra Transformerov alebo Bad Boys) s Ryanom Reynoldsom Six Underground, na ktorý prisľúbil Netflix neskutočných 150 miliónov dolárov. Verme, že to dopadne lepšie ako Bright.
  • Idris Elba bude produkovať, režírovať ale aj hrať v modernom muzikálovom spracovaní Hugovho Zvonára od Matky Božej. Výsledok uvidíme na Netflixe.
  • Netflix kúpil práva na pripravovanú desaťdielnu kanadskú rodinnú drámu Nortern Rescue s Williamom Baldwinom v hlavnej úlohe.
  • Hoci ešte nepoznáme termín druhej série, Amazon oznámil objednávku aj na tretiu sériu komediálneho seriálu Marvelous Mrs Maisel.
  • Sci-fi seriál Expanse sa bude sťahovať. Doteraz sme ho mohli poznať cez Netflix, avšak po tom, ako mu dala stopku televízna stanica SyFy, skočil po ňom Amazon.
  • Amazon chystá dokumentárny seriál zo sveta financií, na ktorom sa majú podieľať Will Farrell a Kal Penn (hovorca prezidenta z Designated Survivor).
  • Krypton, ktorý je u nás dostupný cez HBO GO, dostane aj druhú sériu.

 

Nové trailery

  • November 13: Attack on Paris (Netflix, od 1. júna)

  • The Staircase (Netflix, od 8. júna)

 

Tip týždňa

  • Už prvá séria Toys That Made Us bola skvelá a na jej úspechu postavil Netflix novú sériu o hračkách, s ktorými vyrastali nielen americké deti, ale aj my. Úprimne odporúčam pozrieť si práve uvedenú druhú sériu, kde dostali priestor hračky so značkou Star Trek, Transformers, Lego ale aj Hello Kitty. Veľmi zaujímavé rozprávanie a to nielen vďaka Paris Hilton, ktorá sa vyznáva zo svojej Hello Kitty mánie.

 

Komentujte cez Facebook

Related posts