novinky 

Netflix upratuje, tieto seriály už nebudú pokračovať

Akosi sme si zvykli, že Netflix len ohlasuje výrobu novej šou a prípadne, že obnovuje nejaký starší seriál ako boli Gilmour Girls alebo Full(er) House. Hoci má líder streamingových služieb takmer bezodný balík 6,5 miliardy dolárov ročne na vlastný obsah, spoločnosť za posledný polrok odzvonila štyrom pôvodným programom. Najnovším pochovaným je Girlboss, ktorý mal premiéru prvej série len v apríli tohto roka. Ak ste tieto programy ešte nevideli, nech sa páči. Keď sa do nich pustíte, máte šancu, že ich môžete dopozerať naraz celé.

Marco Polo

Premiéra bola v decembri 2014, druhá, dnes už záverečná séria bola uvedená v júli 2016. Škoda pre Slovensko, kde sa táto výpravná historická séria nakrúcala.

The Get Down

Projekt režiséra Moulin Rouge, Baza Luhrmana bol označený za najdrahší v histórii televízie. Avšak chyba lávky, šou mala najskôr prekvapivo rozdelenú prvú sériu na dve časti. Projekt sa tak dožil len jednej série.

Sense8

Projekt tvorcov Matrixu, súrodencov sestier Wachovskych, sa dožil len dvoch sérií. Prvú uviedli v lete 2015, druhá mala premiéru v máji tohto roka. Rozhodnutie Netflixu nezmenili ani internetové petície organizované po celom roku.

Girlboss

Mal to byť podobný hit, ako 13 Reasons Why, ale nepodarilo sa. Napriek tomu, že išlo o spracovanie knižného bestselleru v štýle Diabol nosí Pradu, reakcie na prvú sériu boli skôr vlažné. A tak len dva mesiace po premiére, Netflix rozhodol o nepokračovaní.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment