novinky tipy 

Kilá inšpiratívnych filmov pre rok 2017

Nový rok je o predsavzatiach a nastavení cieľov, čo chce človek dosiahnuť. Ak ale hľadáte motiváciu a silu vydržať, inšpirovať vás môžu aj zaujímavé filmy dostupné na streamingových službách. Garantujeme, že po ich dopozeraní budete oveľa odhodlanejší a zároveň odolnejší voči demotivácii a prokrastinácii.

Tony Robbins: I am not your Guru (Netflix)

Tony Robbins je dnes väčšou hviezdou ako najslávnejší speváci alebo herci. Ak totiž chcete vidieť naživo obľúbeného herca v divadle v NY alebo Londýne, zaplatíte okolo 100 eur. Top koncert vás vyjde možno okolo 300 eur. Ale Tony Robbins si za svoje vystúpenia účtuje aj niekoľko tisíc dolárov od jedného účastníka. Tento dokument vás dostane do zákulisia sveta tohto globálne uznávaného spíkra.

Šťastie na dosah (HBO GO)

Jeden z najsilnejších motivačných filmov posledného obdobia, ktorý je nakrútený podľa skutočného príbehu. Will Smith hrá človeka, ktorý pri dosahovaní svojho cieľu skončil na ulici ako bezdomovec, ale stále išiel za svojim cieľom a stal sa z neho milionár. Garantujeme, toto nie je žiadna sladká prechádzka ružovou záhradou.

Restart kariéry (YouTube)

Úspešný český marketér Tomáš Jindříšek pred niekoľkými rokmi vymyslel skvelý projekt, kde každý rok vystupujú mimoriadne zaujímaví ľudia, ktorí dokážu svojim úspechom naštartovať aj druhých. A čo je naozaj skvelé, celé vystúpenia v dĺžke 30 minút až hodinu nájdete na YouTube. Zo všetkých dostupných vyberáme vystúpenie Vandy Wolfovej z prvého ročníka.

Creative Mornings Prague (Stream)

Skvelé inšpiratívne vystúpenia nájdete aj na Streame. V rámci série Creative Mornings Prague si môžete aj na vašom smart televízore pozrieť dnes už viac ako 50 vystúpení zaujímavých osobností nielen z Čiech a Slovenska. Všetky videá nájdete cez túto linku.

Kareem: Hviezda nielen pod košom (HBO GO)

Kareem Abdul-Jabbar patrí k najväčším hviezdam histórie basketbalu. Vydržal a išiel hore napriek prekážkam. Tento dokument ukazuje, ako dokázal vzdorovať tomu, čo sa považovalo za prirodzene správne a to nielen na ihrisku, ale aj mimo neho.

Bucket List (Netflix)

Vraví sa, že ľudia na smrteľnej posteli najviac ľutujú to, čo nestihli spraviť. Tento film inšpiroval mnohých urobiť svoj bucket list vecí, ktoré chcú v živote stihnúť. Zabavíte sa a určite inšpirujete.

Fair Play (HBO GO)

Skvelý česko-slovenský film z ostatnej doby, ktorý ukazuje krutosť doby, kde športovci s podporou socialistického establišmentu mohli dosahovať výsledky s podporou dopingu, alebo skončili vo výrobnej fabrike. Vysoko odporúčame.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment