novinky 

Kubo Lužina prichádza so stand-upom Láska zvíťazí

Kubo Lužina – muž ktorý nechápe svet a svet nechápe jeho. Drsno aj láskavo, tvrdo a zároveň milo, ale hlavne smiešne sa spolu s ním môžu predplatitelia Voyo pozrieť na obyčajný svet očami neobyčajného muža. V humorom nabitom novom špeciále sa, ako už samotný názov hovorí, dozvedia, či láska dokáže naozaj zvíťaziť.

„Voyo Špeciály žánru stand-up comedy sú stále rozrastajúcou sa a divácky atraktívnou súčasťou našej ponuky programov na Voyo. Som rada, že sa predplatitelia teraz môžu zabaviť s ďalším špičkovým slovenským stand-up komikom – Kubom Lužinom a jeho hodinovou šou,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a Voyo.

Výroba tohto Voyo Špeciálu prebiehala začiatkom júna tohto roka. „Nakrúcanie bolo veľkolepé a veľmi profesionálne. Cítil som sa ako veľmi maličké koliesko vo veľkom stroji. Stres mi ani nedovolil zamyslieť sa nad tým, ale bolo to krásne vyvrcholenie niekoľkoročného zbierania a príprav materiálu, vystúpení a rastu ako komika. Som neskutočne rád, že som túto príležitosť dostal a dúfam, že sa bude páčiť čo najširšiemu záberu divákov,“ hovorí komik Kubo Lužina.

Stand-up Kubo Lužina: Láska zvíťazí je najnovším prírastkom do rodiny Voyo Špeciálov. Predplatitelia Voyo si môžu vychutnávať celovečerné vystúpenia ďalších výnimočných slovenských komikov: Simona: Donaha!; Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce, Samo Trnka: Manžel, otec, hovado či Joe Trendy: Prečo práve ja? Okrem týchto komikov sú na Voyo k dispozícii aj krátke stand-up bonusy od ďalších skvelých komikov slovenskej stand-upovej scény, ale aj české stand-upy Ondřej Sokol: Celebrity, či Kozub: Bez urážky!

Nakrúcanie stand-up comedy šou Kubo Lužina: Láska zvíťazí prebehlo v súlade s postupmi udržateľnej produkcie, teda s maximálnym ohľadom na životné prostredie.

Komentujte cez Facebook

Related posts