Na vlastné oči novinky 

LETNÝ TIP: THE TRAITORS (JOJ PLAY)

Máte pocit, že kvôli zlým správam radšej ani nechcete zapínať televíziu a s nostalgiou spomínate na leto v pionierskych táboroch? Neviete, prečo mať aj v čase, kedy sa nehrá hokej, predplatené Joj Play? Odpoveďou na tieto otázky je reality show The Traitors, teda Zradcovia.

Mali ste radi aj vy radi hru na mafiu, respektíve Mestečko Palermo? Tak si predstavte, že túto hru hráte s dvadsiatimi ďalšími dospelými osobami na stredovekom hrade. Navyše s vidinou výhry veľkého balíka peňazí. A to sú zradcovia. Prekážajú vám v iných reality show rozhovory o ničom? Rozhovory v The Traitors sú len o tom, kto klame, manipuluje alebo zjavne má nekalé úmysly. A aj preto je táto show taká osviežujúca.

O čom je hra The Traitors?
The Traitors vychádza z holandského formátu De Verraders a súťažiaci žijú spoločne v ohromujúcom zámku, kde sa zúčastňujú na sérii výziev, ktorých cieľom je zvýšiť spoločný výherný fond. Zvrat však spočíva v prítomnosti „zradcov“ medzi súťažiacimi. Títo jednotlivci majú za úlohu každý večer eliminovať „verných“ súťažiacich a zároveň presvedčiť ostatných o svojej vernosti. Verní musia spolupracovať, aby identifikovali a vylúčili zradcov počas každodenných okrúhlych stolov. Ak sa im podarí vyhnať všetkých Zradcov, rozdelia si výhru; ak na konci zostane nejaký Zradca, odnesie si domov celý bank. Príťažlivosť šou pramení zo zložitej sociálnej dynamiky a neustáleho napätia medzi dôverou a zradou. Tento formát nielenže udržiava súťažiacich v strehu, ale zároveň zapája aj divákov, ktorí sa zaujímajú o výsledky jednotlivých kôl.

Na Joj Play je aktuálne k dispozícii nie jedna, ale hneď dve verzie. Britská, postavená na bežných ľuďoch z „ulice“ a tým je taká spontánna. Americká, kde polovica hráčov má skúsenosť z rôznych reality show ako Nevesta pre milionára alebo Survivor. A navyše má neskutočného moderátora, škótskeho charizmatického herca Alana Cumminga.

Úprimne, bolo by skvelé vidieť túto show aj v našich reáliách…

Komentujte cez Facebook

Related posts